zwrocony wniosek
-
binka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 sie 2013 15:01
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
zwrocony wniosek
Drodzy forumowicze,,czy ktos z Was jest w temacie jak ma sie odnosnie skladania wnioskow z Krusu do sanatorium...Ostatnio zlozylam wniosek o siodme skierowanie do sanatorium...po paru dniach moj wniosek zostal zwrocony na zasadzie motywujac ze...rolnicy moga korzystac tylko szesc razy..ja swoj lmit wyczerpalam..Pozdrawiam goraco.Binka.
-
forumowicz
Re: zwrocony wniosek
Witaj Binka! Ja słyszałam, że tylko można składać 5 razy. Z jakiego KRUS-u jesteś?binka pisze:Drodzy forumowicze,,czy ktos z Was jest w temacie jak ma sie odnosnie skladania wnioskow z Krusu do sanatorium...Ostatnio zlozylam wniosek o siodme skierowanie do sanatorium...po paru dniach moj wniosek zostal zwrocony na zasadzie motywujac ze...rolnicy moga korzystac tylko szesc razy..ja swoj lmit wyczerpalam..Pozdrawiam goraco.Binka.
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Witam,
binka powinnaś dostać uzasadnienie , a można się też odwołać.
5 razy to część prawdy, 6 raz opiniuje góra , czyli Warszawa. Jakie rokowania z pobytu na leczeniu, rodzaj choroby... , wiek.
Czy ostatni pobyt w sanatorium przyczynił się do poprawy Twojego zdrowia
- jeżeli lekarz opisał że leczenie sanatoryjne nie przyniesie poprawy zdrowia , to możesz nie dostać.
Ostatnio na turnusie była kobitka weteranka 9 raz.
Pozdrawiam Bunia.
binka powinnaś dostać uzasadnienie , a można się też odwołać.
5 razy to część prawdy, 6 raz opiniuje góra , czyli Warszawa. Jakie rokowania z pobytu na leczeniu, rodzaj choroby... , wiek.
Czy ostatni pobyt w sanatorium przyczynił się do poprawy Twojego zdrowia
Ostatnio na turnusie była kobitka weteranka 9 raz.
Pozdrawiam Bunia.
-
binka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 sie 2013 15:01
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
Witam Bunia,,lekarz kazde konczace leczenie rechabilitacyjne opisal ze ,,,po leczeniu uzyskano lepsza funkcje n.ruchu oraz zlagodzenie bolu.. a w efektach leczenia,,poprawa . a ja odmowna dostalam odpowiedz na zlozony wniosek i zwrocono mi go.Decyzja brzmiala jednoznacznie,,,ze dalej moge korzystac z leczenia sanatoryjnego w NFZ ...wlasnie zamierzam zlozyc odwolanie i wyslac ponownie wniosek,,,lecz od razu do centrali..Pozdrawiam goraco