Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale ja z tymi Ukraincami pisałam poważnie. Byłam w Ustroniu w Narcyzie a od czasu rozpoczęcia wojny zajęli go Ukraincy i hotel Wilgę tez. A od lipca musieli opuścić.
Gość pisze: 17 lip 2022 11:20
Felice, ale przecież nowe wnioski lądują na końcu kolejki, a to że mój numer zmniejsza się tak szybko to musi chyba oznaczać, że ludzie przede mną albo dostali przydział albo... zrezygnowali.
Czy źle kombinuję ?
Dobrze kombinujesz, nowe rejestracje idą na koniec kolejki i chyba nie ma opcji żeby numer w kolejce mi się zwiększył. Numer może się zmniejszyć albo się nie zmieniać. To znaczy opcja jest, wniosek znajomego można wepchnąć na początek kolejki, ale tego pewnie nie zauważamy przy tym ruchu.
Ja rowniez gratuluje fajnego przydzialu i termin tez jest jeszcze dobry,czyli obecnie realizuja reumatologie na przelomie wrzesnia i pazdziernika :oo
Mam nr 2700 to moze uda mi sie przelom pazdziernika i listopada? Ciekawe co mi dadza?
Tydzień temu w środę mialam numer 8190.
Dzisiaj mam 5280.
Zeszło w tydzień 2910.
Czyli do końca lipca mogę juz poznać miejsce i czas.
To moje pierwsze sanatorium z NFZ, drugie w ogóle.
Może z kimś z Was się zobaczę ?
Pozdrawiam
Koleżanka wczoraj dostała pismo z NFZtu ( Śląski) reumatologia i rozpoczyna oczekiwanie na przydział z numerem ponad 56 000 kiedyś było to 125 000 Okres oczekiwania ma wpisane 26 miesięcy czyli dużo krótszy czas oczekiwania jest a ja nadal czekam na pismo ( czy jestem zakwalifikowana )z naszego NFZtu- już ponad 5 tygodni pozdrawiam
Wow co to się stało spadek oczekujących w kolejce prawie o połowę i o rok skrócił się czas oczekiwania na wyjazd. Czyżby to za sprawą nowych przepisów czy Covid takie pustki uczynił.