Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium. Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... p?f=2&t=10
Posiadam szczególny talent do rozmyślania nad ponurą stroną życia,
wyciągania z niej najgłębszej goryczy i smakowania jej; zbadawszy ją tak do cna,
wiedziałem, jak najskuteczniej znęcać się nad sobą
H. Ch. Andersen miał bardzo trudne dzieciństwo i młodość. Doznał w życiu wielu upokorzeń, odrzucenia, nietolerancji, głównie z powodu ubóstwa i braku wykształcenia. Baśń "Brzydkie kaczątko" jest odzwierciedleniem jego trudnej życiowej drogi do sukcesu. Być może tutaj trzeba szukać genezy takich myśli.
Tak trochę mi brakuje tego kadzenia , nie ma chętnych na wzbudzenie w nas kobietach szybszego bicia serca , uśmiechu .... , niewinnego flirciku
tylko mi proszę nie odsyłać do żadnych romansów
życie, życie, kocham cię nad życie