Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Chłodny ,pogodny dzień
Weekend niedziela ,po wczesnym obiadku
Kawusia wyjazdowa ,bo nie ma kiedy
Wyjazdy ,dużo się mówi ,czas pokaże ,jak to wypadnie
Spokojnej pogodnej niedzieli ,pozdrawiam
ZbigniewMax pisze: 23 wrz 2022 18:46
Ja też chodzę na piechotę,najciekawsza trasa:Moćkówka-Stefan-Daria-Wojskowy-Wlokniarz-Belwederska,i.jestem zaspokojony do następnego dnia
Ale dzisiaj miałam nieprzespaną noc..dostałam pismo że zalegam z czynszem...dzisiaj rano podróż do spółdzielni i okazało się że nie zaksięgowali mi opłaty za wodomierze...dobrze że wszystko mam i przechowuję....uff mam jeszcze 2 zł nadwyżki ale co nerwów się najadłam to tylko rodzina wie