stalowa wola

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
adamss
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 15:11
Oddział NFZ: Mazowiecki

stalowa wola

Post autor: adamss »

Witam wszystkich w temacie Stalowa Wola. Ja jadę dopiero 25 lutego, więc jeszcze trochę czasu.Wszelkie informacje mile widziane.A widzę że ktoś tu jedzie na turnus tuż przede mną.jeśli ktoś się znajdzie na ten sam termin to by było super. ;)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15

Re: stalowa wola

Post autor: dziunia60 »

Witaj Adams. Ja też jadę od 25 lutego z Warszawy,widzę że ty też z mazowieckiego. Skąd i jak będziesz jechał?Pozdrawiam :)
adamss
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 15:11

Post autor: adamss »

Hej dziunia60,To super jest już jakiś początek,jestem z Wołomina Jadę samochodem trasą na Lublin. :P
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja chyba PKS,bo ty nie jedziesz przez Warszawę.Więcej wiadomości napisałam ci na PW.
magdzik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2014 22:19
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: magdzik »

Ja też jestem z Wołomina tyle, że wyjazd mam 1 lutego i zastanawiam się jak lub czym najlepiej dojechać?
alexx
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 10 gru 2013 19:01
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: alexx »

Dla wszystkich wyruszających kuracjuszy!Jest pociąg o1.30 z WAWY WSCHODNIEJ -przystanek Stalowa Wola Centrum,stamtąd 400-500m i jesteście na miejscu:-)bilet 60zł (zatrzymać go do ubiegania się o zwrot kosztu podróży)pozdrawiam wszystkich:-)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam zainteresowanych Stalową Wolą.Właśnie tam dzwoniłam i mam informację że; wszystkie zabiegi są na miejscu,
pokoje są 1;2;3 i 4 osobowe,łazienki są w pokojach.Ręcznik i szlafrok można wypożyczyć i wymieniać raz w tygodniu za kaucją 50 zł,którą przy zwrocie oddają, nie ma rezerwacji pokoi,można tam być już na 8 rano; jest internet ;Koniecznie trzeba zabrać strój na basen i gimnastyczny; od Dworca do poradni jest ok 400 m;jest TAXI na dworcu. To tyle co się dowiedziałam. :kwiat:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

alexx pisze:Dla wszystkich wyruszających kuracjuszy!Jest pociąg o1.30 z WAWY WSCHODNIEJ -przystanek Stalowa Wola Centrum,stamtąd 400-500m i jesteście na miejscu:-)bilet 60zł (zatrzymać go do ubiegania się o zwrot kosztu podróży)pozdrawiam wszystkich:-)
Witaj alexx. Chyba nie trzeba mieć biletu bo czym by się nie jechało to i tak zwracają II klasę pociągiem nawet jak pociąg nie dojeżdża do danej miejscowości. Jak jedziesz samochodem to też zwrócą ci za pociąg. Tak przynajmniej było chyba że mam nie aktualne informacje. :| :kwiat:
magdzik
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2014 22:19
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: magdzik »

I co kto zdecydował się na pociąg? Może jakaś integracja:D? Pociąg jedzie z wawy wschodniej.
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja raczej pks ale i tak w innym terminie niż ty,pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ