Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bardzo dobrze czyta się Twoje opisy.
Czasem jeździmy z mężem turystycznie do Świeradowa, w miarę blisko mieszkamy. Ciekawie spojrzeć na znane sobie katy oczami innych.
Ciąg dalszy oczywiście mile widziany
Jak byłem na Moście 721 co to otwarli w tym roku u Pepików, to prawie obok stoi taka wieża co to można na nią po spirali na górę się wdrapać. No i właśnie tera mi się przypomniało gdzie to taka podobna jest u nas. Oczywiście w Świeradowie, wlazłem tam w ubiegłym roku. Samo wejście to pikuś, ale tam na środku jest taka duża dziura z siatką na którą można wejść. Pół godziny sam siebie przekonywałem żebym nie wymiękał, bo więcej tutaj pewnie nie wrócę i jak odpuszczę to będę żałował. Pomalu opuściłem jedna nogę, kurczowo trzymając się konstrukcji (jak by to miało co zmienić), i tak krok po kroczku aż zgłodniałem. W każdym razie przelazłem po tej siatce pare razy. Jest jeszcze taki balkon szklany, nie wiem czy bym na niego wlazł ale kolejka była duża, a ludzie wpuszczali się pojedynczo bo fotki miały być profesjonalne, to miałem wymówkę żeby atrakcję odpuścić.
Wejście nie było tanie, ale można w dół zjechać taką rurą. No i rura to akurat mi zmiękła jak się okazało, że za ten zjazd trzeba było extra płacić. Sam zjazd to szast prast i po krzyku.
Wejście jest szerokie i bezpieczne, ludzie pchali przed sobą wózki z pociechami tak że teges.