Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pulmonologia - U mnie dziś spadek o 110 w dół. A obecnie mój numer w kolejce na dziś jest 20 604 .
Reumatologia - U znajomego dziś spadek o 110 w dół. A zaś u znajomego numer w kolejce na dziś jest 23 652 .
Nikt nie pisze .
Bo każdy obawia się ,aby maszyna losująca wyjazdy nie wskazała .
Teraz NFZ proponuje przełom roku i początek Stycznia.
Choć jeszcze pojawiają się ,ale to chyba ze zwrotów grudzień i Święta plus Sylwester.
Barsta też myśle,że już dają przydziały na 2023r. Wczoraj spadek jaki zauważył mój mąż to prawie 250 oczek w dółA córka gdzieś na grupie facebookowej wyczytała,że z mazowieckiego i lubelskiego już kuracjusze piszą o wyznaczonych miejscach na wyjazd w styczniu