Ciechocinek Zimą

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
monter
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2012 09:21
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Ciechocinek Zimą

Post autor: monter »

Właśnie dowiedziałem sie że jade do Ciechocinka Promień W połowie marca chciałbym sie dowiedzieć czegoś więcej o pobyt w tym ośierodku w zimę I wogule jak tam jest
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Ciechocinek Zimą

Post autor: syrenka »

Poszukaj na forum ,,,,Jest dużo wpisów ,,,, :)
monter
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

monter pisze:Właśnie dowiedziałem sie że jadę do Ciechocinka Promień W połowie marca chciałbym sie dowiedzieć czegoś więcej o pobyt w tym ośrodku w zimę I w ogóle jak tam jest
monter
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Jakoś nie mogę żadnego znaleźć nowego
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zależy jak do tego pobytu podejdziesz ,,,czy na luzie czy bardziej stresowo ,,,,Ciechocinek zimą jest spokojny ,,,towarzystwo raczej przesiaduje w pokojach lub w knajpkach ,,,Ponieważ nie wiem w jakim jesteś wieku :twisted: ...chociaż wiek jest mało istotny moim zdaniem ,,,towarzystwo znajdziesz wszędzie ,,,tylko musisz dać mu szansę ,,.Średnia wieku czasami też powala ,,,Alternatywą są wycieczki ,,spotkania ,,,spacery /kijki/ basen,termy ,...trochę tego jest w Ciechocinku ,,,Jesli bedziesz samochodem blisko jest Toruń ,,,i wiele innych miejsc które warto zwiedzić ,,,,Wydawało mi się że trochę tych wpisów jest na forum ...piszesz że nie ma ,,,hm....musiałam pokręcić miejscowości ....sorki ,,,,Pozdrawiam ,,,B,,,,
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Na temat Ciechocinka masz 3259 wpisów ,,, :mrgreen:
Awatar użytkownika
zorro
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 sty 2014 07:00
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: zorro »

Monter... czy Radek2... jak wolisz
"Ciechocinek Zimą" czy "Zimą w ciechocinku" jak napisałeś... w obu przypadkach... to chyba to samo, jak monter-radek2 i radek2-monter... będzie Wam razem dobrze w Ciechocinku
Albo Radek2 ściągał od Montera albo Monter od Radka2... co jest do sprawdzenia w dwóch uruchomionych tematach.
Pozdrawiam WAS obu
Z
iwet
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2014 12:57
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: iwet »

W Ciechocinku w Promieniu byłam 2 lata temu,od połowy lutego do marca.Też byłam bardzo niezadowolona,bo to zima,zero informacji na temat sanatorium.A wóciłam.....o pełnia szczęścia , dosłownie i w przenośni.Jedyneczka bez najmniejszego problemu,łazienka w pokoju,sprzatane codziennie,reczniki wymieniane co drugi dzień,zabiegi nie najgorsze/nie mam porównania bo byłam pierwsz raz/Ale nikt tak bardzo nie narzekał.Telewizor w pokoju/bez opłat dodatkowych/wi-fi działa w pokoju.Personel super/szczególnie Prezes/,jedzonko tez dobre jak na sanatorium.Naprawdę nie można narzekać.Tak było ,a jak jest teraz? Nie wiem.Minus to ,że działaja tężnie w tym okresie i brak basenu.Ale basen solankowy w Zdrojowej,bardzo blisko i w Wojskowym/full wypas/.Towarzystwo doborowe i nawet zapomniałam ,ż to zima.Będzie dobrze tylko trzeba chcieć.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Monter :)

Opinie z czerwca roku ubiegłego na temat Promienia znajdziesz tutaj:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 4&start=10

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Ewusia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2011 08:25
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 13

Post autor: Ewusia »

Drogi Monterze,
w Ciechocinku byłam od 3 do 24 grudnia 2013, w sanatorium Gracja. Sam Ciechocinek piękny, ale nieco nudny, do zwiedzenia jest niewiele - mnie to zajęło kilka dni. Wycieczki są organizowane, ale przeważnie do sanktuariów (Licheń, Nieszawa, Ostrowąs), mnie to zupełnie nie interesowało. Była jedna wycieczka do Torunia z wizytą w planetarium, ale nie skorzystałam, bo pojechałam indywidualnie, do Torunia raptem 25 km, jest bardzo dużo połączeń. Toruń i planetarium polecam, niesamowite wrażenia. W samym Ciechocinku kawiarni i knajpek bez liku, ale... WSZĘDZIE grają to samo i tak samo (albo bardzo podobnie). Pod koniec pobytu ta muzyka mnie po prostu nudziła. Ale ogólnie jestem zadowolona, cieszę się, że poznałam Ciechocinek, chociaż jest to miasteczko dla mnie "na raz". Jeżeli masz jakieś pytania - chętnie odpowiem. Miłego wypoczynku!
ODPOWIEDZ