Ciechocinek Zimą
-
monter
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2012 09:21
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Ciechocinek Zimą
-
monter
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2012 09:21
- Oddział NFZ: Pomorski
Re: Ciechocinek Zimą
monter pisze:Właśnie dowiedziałem sie że jadę do Ciechocinka Promień W połowie marca chciałbym sie dowiedzieć czegoś więcej o pobyt w tym ośrodku w zimę I w ogóle jak tam jest
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
- zorro
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 sty 2014 07:00
- Oddział NFZ: Wielkopolski
"Ciechocinek Zimą" czy "Zimą w ciechocinku" jak napisałeś... w obu przypadkach... to chyba to samo, jak monter-radek2 i radek2-monter... będzie Wam razem dobrze w Ciechocinku
Albo Radek2 ściągał od Montera albo Monter od Radka2... co jest do sprawdzenia w dwóch uruchomionych tematach.
Pozdrawiam WAS obu
Z
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Opinie z czerwca roku ubiegłego na temat Promienia znajdziesz tutaj:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 4&start=10
Pozdrawiam
- Ewusia
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 lut 2011 08:25
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 13
w Ciechocinku byłam od 3 do 24 grudnia 2013, w sanatorium Gracja. Sam Ciechocinek piękny, ale nieco nudny, do zwiedzenia jest niewiele - mnie to zajęło kilka dni. Wycieczki są organizowane, ale przeważnie do sanktuariów (Licheń, Nieszawa, Ostrowąs), mnie to zupełnie nie interesowało. Była jedna wycieczka do Torunia z wizytą w planetarium, ale nie skorzystałam, bo pojechałam indywidualnie, do Torunia raptem 25 km, jest bardzo dużo połączeń. Toruń i planetarium polecam, niesamowite wrażenia. W samym Ciechocinku kawiarni i knajpek bez liku, ale... WSZĘDZIE grają to samo i tak samo (albo bardzo podobnie). Pod koniec pobytu ta muzyka mnie po prostu nudziła. Ale ogólnie jestem zadowolona, cieszę się, że poznałam Ciechocinek, chociaż jest to miasteczko dla mnie "na raz". Jeżeli masz jakieś pytania - chętnie odpowiem. Miłego wypoczynku!