Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:Znowu przyjemnie napisane Margot ja tego operatora nazywam....Zenek z cytatu-wstawaj Zenek śnieg na dworze,wstawaj Zenek bo Ci ...przyłożę..itd,itd znam jednego ale to zabidzony chłop łopata będzie mu ciążyć,i w dodatku...rehabilitant pozdrawiam i powodzenia w szukaniu tego operatora zanim śnieg.....stopnieje
Andrzej jeśli ktoś jest miły to i przyjemnie pisze przecież to takie logiczne
Zenek nie Zenek aby dobry chłop był
Po castingu zobaczymy ,jak mocno zabidzony to oddam ,,najlepszej " koleżance
margot pisze:Aqula u mnie przez okno też pięknie ale jestem po koniecznym spacerku tylko 20 minutowym i najlepszą moją koleżanką jest gorąca herbatka . Na dzisiaj mam już dosyć świeżego powietrza , a jeszcze ma padać śnieg to już komplecik zimowy -teraz jest -16
dlatego sobie na dzisiaj zaplanowałam "prace domowe" żeby móc oglądać tą piękną pogodę tylko przez okno, bez konieczności wychodzenia na dwór
Jakieś widoki z zasypanych gór Eluniu wkleiłaś chyba odwiedził Cię...Krecik bo narobił tuneli-albo Zenek się napracował co do takiego traktowania operatorów łopat to to jest niesprawiedliwe i nieludzkie--wykorzystać i ...oddać i to najlepszej ...koleżance nawet chyba wiem której Margotko