Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To fajnie mieliście.
Jak tam Pancenz Połczyn przywitał Ciebie? Może jakieś sprawozdanie na żywo?
Uważaj z tą kąpielą w miejscu publicznym !.Rozbierzesz się a wezmą Cię za podejrzanego
Wczoraj rozmawiałam z Entropią.Wspominałyśmy stare czasy.Ech...
Godzinę temu wrócilem do domu jeszcze nie rozpakowany hehe ,pogadamy na telefon kiedyś ale ogólne wrażenia napiszę dla ogólnej wiadomości w odpowiednim temacie .Powiem ,że całkiem całkiem kwestia oczekiwania zależy od osoby ,,,,
Ale wesoło bawicie się w tym Olecku
Przykład poniżej......
Gość pisze: 05 lut 2021 07:32
(...)
Na ostry dyżur przywieźli faceta któremu podczas wypadku w pracy urwało przyrodzenie. Niestety nie udało się przyszyć jego klejnotów, a szpital nie posiadał tych organów do przeszczepu. Lekarz wola poszkodowanego na bok i mówi:
- Proponuje Panu przyszycie trąby młodego słonia. Niech Pan tylko pomyśli jakie będzie miał Pan powodzenie u kobiet!!
Facet niewiele myśląc zgodził się. Operacja przeszła pomyślnie a facet miał się pojawić za 2 tygodnie do kontroli. Po dwóch tygodniach facet stawia sie w szpitalu. Lekarz pyta:
- No i jak się Pan czuje?? jak sie sprawuje Pana nowy przyjaciel??
- Ogólnie jest wszystko Ok, powodzenie u kobiet itd. jest tylko pewien problem....kiedy idę przez park ten bydlak zrywa liście z drzew i wkłada mi do du..y!!
(...)
Marku...Ty tam zaglądasz już od 6-ciu lat.
Olecko było a teraz spłyło... Zostal tylko ten wątek wspominający tamtejsze sanatorium.Teraz tylko komercja wchodzi w grę.
Dusiu - do Olecka zaglądam już od 6 lat, ale wciąż tylko "palcem po mapie"
A przecież nie jest to tak daleko, ode mnie poniżej 300km, w sam raz na komercyjną weekendową wycieczkę
Zachęciły mnie te wesołe opowieści o oleckich chirurgach i ich "amputacjach i przyszywaniu trąby zamiast penisa"
Zdecydowanie NIE!!! Wybieram się tam w maju lub czerwcu.Zależy od pogody.Trochę rehabilitacji jest wskazane u mnie teraz..
Pancernz coś zamilkł po sanatorium? Za głośno śpiewał tam??Hmmm...?