sanatoryjne reminiscencje przed północą

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2019 13:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą

Post autor: Czarodziej »

Tak jak przypuszczałem skrótowość moich opisów będzie powodowała problemy z każdej strony, niestety nie mogę z powodu różnych w tej chwili zajęć, które mnie absorbują opisywać sytuacji systematycznie od początku do końca jak wyglądały....W dodatku wiem, że wyszłaby powieść, a nie o to mi chodzi.... Myślę, że powoli dojdę do sedna, jednak, naprawdę ,nie da się tego opisać, tak myślę, już krócej, bo powiedzmy , że zabrzmiałoby to tak jak " Ala ma Asa, a As ma Alę". a ja wyszedłbym na całkowitego głupka :D, a raczej nim nie jestem ;) . Nie zależy mi też na jakichś ochach i achach, skupianiu na sobie wyjątkowej uwagi czy czymkolwiek w jakiś sposób cennym, mój sposób pisania jest i będzie taki trochę kontrowersyjny, ale myślę, że tak będzie najlepiej całościowo zrozumieć to wszystko....to czy jestem narcyzem, głupkiem ;) , oszołomem, itd itp tzn. czy tak jestem odbierany nie ma aż takiego znaczenia dla mnie w tej chwili.... proszę bardzo o jedno...o komentarze, o własne oceny, przemyślenia, bo to co napiszecie pomoże mi zrozumieć w jakiś tam sposób zachowania innych , które się wydarzyły...bo sam mogę mieć na to wyjątkowo subiektywny pogląd...dodam, że czasem używać będę słów, których nie chce użyć, lecz niestety, nic lepszego mi w tej chwili na myśl nie przyszło...Nie mam zamiaru niczego reklamować, zachęcać do kupna czy namawiać kogokolwiek na cokolwiek... :) Opiszę mały wycinek swojego życia, rozciągnięty w czasie, czasem jak będę pamiętał, to podam daty, miejsca i ludzi, hehe, w granicach RODO, :shock: ...Pewnie będzie to czasowy groch z kapustą , bo często będą się pojawiać flashbacki....
Ufff...

C.
Awatar użytkownika
Czarodziej
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2019 13:11
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Re: sanatoryjne reminiscencje przed północą

Post autor: Czarodziej »

Postaram się jutro rano opowiedzieć więcej...dodam, że ta sytuacja ze Świeradowa akurat oczywiście wg mnie jest chyba dla mnie najbardziej zrozumiała i najmniej dziwna....ale muszę o niej napisać, aby potem na koniec ,
wszystko złożyło się w całość mojej opowieści....
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 71 razy
Podziękowano: 77 razy

Re: sanatoryjne reminis