Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie, po raz pierwszy w życiu wybieram się do sanatorium. W tej chwili mam w kolejce nr 6796. 1 stycznia byłam na miejscu 12203. Jak się Wam wydaje, na kiedy mogę dostać termin wyjazdu?
Za dwa miesiące powinnaś dostać termin. A wyjazd - teraz długi termin od przydziału ale w lipcu powinnaś już być w sanatorium. Super. Będzie ciepło. Życzę super przydziału
Rzeczywiście byłoby cudownie, gdyby udało się wyjechać w czerwcu lub lipcu. Raz, że wtedy jest najlepsza pogoda, dwa - że w tym czasie najłatwiej mi poprzestawiać zobowiązania zawodowe
Jeśli Ktoś jest zainteresowany
- to z wykorzystaniem aplikacji Sprawdź Sanatorium można po wprowadzeniu danych sprawdzić przewidywany termin wyjazdu do sanatorium
Czekamy na wieści gdzie i na kiedy dostałaś.
Mam jeszcze pytanie czy używałas aplikacji sprawdź sanatorium ? I czy przewidywali że dostaniesz przydział w lutym ?
I ile w sumie czekałaś od wysłania wniosku ?
Dzięki