Willa Zielona,Krystyna i inne sanat Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Willa Zielona,Krystyna i inne sanat Busko Zdrój

Post autor: Anka »

Witaj ponownie Mariuh29!
Myślę,ze na bocznych będzie można zaparkować.Jest jeszcze parking przy Włókniarzu ale ile kosztuje to nie wiem.
Co do Willi Zielonej jest to mały obiekt jakieś zabiegi tam są.Moje przypuszczenia ,że tylko suche.Zresztą jak widzisz Mrówka jest w Busku to może nam szczegółowo opisze. Jakie dokumenty są potrzebne przy rejestracji na pewno skierowanie. :D .Pozdrawiam
forumowicz

Re: Willa Zielona,Krystyna i inne sanat Busko Zdrój

Post autor: forumowicz »

Witaj Anka :) w Willi Zielonej są zabiegi masaż klasyczny,jonoforeza,diadynamik,magnetronic,prądy interferencyjne,galwanizacja,prądy Tensa i Traberta,laser.Jest też gabinet kosmetyczny.Stołówka na miejscu.Na zabiegi mokre chodzi się do innych obiektów ja chodziłam do Krystyny i Marconiego.Z dokumentów na pewno skierowanie , kartę ubezpieczenia zdrowotnego NFZ ,dowód osobisty , jeśli masz jakieś prześwietlenia lub wyniki z MR ,TK ,lub USG należało by zabrać.Na jakiejś podstawie lekarz będzie musiał Ci zalecić zabiegi a na skierowaniu jest ogólnikowo.Bardzo przyjemny kameralny obiekt.Pozdrawiam :D
mariuh29
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2014 16:38
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: mariuh29 »

Witam,no i oświecił mnie kolega tą kartą ubezpieczenia zdrowotnego - gdzie je otrzymać.Podobno funkcjonuje system który na podstawie peselu identyfikuje ubezpieczenie,czy to tylko niewypał?Jak z tym w-fi w zielonej-brać lapka:)
mariuh29
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2014 16:38
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: mariuh29 »

Obawiam się że będzie zbyt dużo wolnego czasu(piszą na skierowaniu trzy zabiegi)i net by się przydał,choć wolałbym jakieś czynne zajęcia:)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

mariuh29 pisze:Witam,no i oświecił mnie kolega tą kartą ubezpieczenia zdrowotnego - gdzie je otrzymać.Podobno funkcjonuje system który na podstawie peselu identyfikuje ubezpieczenie,czy to tylko niewypał?Jak z tym w-fi w zielonej-brać lapka:)
:roll: W śląskim takie karty czy inaczej nazywane dyskietkami wydawane są od wielu lat ,jak jest w świętokrzyskim nie wiem.Więc widocznie na podstawie dowodu Cię zidentyfikują w systemie.Myślę że jak zadzwonisz udzielą ci info w temacie wi-fi , ja najczęściej korzystałam z mobilnego bo daje mi niezależność w każdym miejscu :mrgreen:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

mariuh29 pisze:Obawiam się że będzie zbyt dużo wolnego czasu(piszą na skierowaniu trzy zabiegi)i net by się przydał,choć wolałbym jakieś czynne zajęcia:)
Witaj!
z tego co wiem to net jest w Krystynie i Marconii
Klara
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 13:24
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Klara »

Bylam w Willi Zielonej i mogę opowiedzieć. :kwiat: .
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Klara pisze:Bylam w Willi Zielonej i mogę opowiedzieć. :kwiat: .
Witam!
Nie daj się prosić i opisz swój pobyt :kwiat:

Pozdrawiam
Klara
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 13:24
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Klara »

Witam.Opisalam ale gdzieś przepadło.To jeszcze raz.Bylam w sierpniu.Pok.nr14 od parku.Duży ,ladny lazienka duza ,fajna.Willa zewnątrz niepozorna wewnątrz elegancka.Minus to zabiegi mokre kąpiele i basen.Najgoirszy pokój nr 1 pod dachem przy wejściu.Jedzenie b.dobre przywożone z Marconiego Park piekny do miasta daleko.Fajne miejsce.Ciche spokojne do baletów niedaleko.Pozdrawiam :kwiat:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj!
Pokoje ilu osobowe z łazienkami czy bez?
Na zabiegi mokre gdzie chodziłaś?

Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ