Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
czego się spodziewacie?hotelu 5-gwiazdkowego? żart...warumki w Exelsiorze są podobne jak w innych sanatoriach...powiem nawet,że w innych sanatoriach warunki są gorsze...i to nie jest wiedza teoretyczna tylko praktyczna
Ale po co ten jad....romowa jest o zabiegach i jakości nie o pokojach ...Pokój jak pokój byle by było głowe przytulić odpocząć i tyle ...także spokojnie
hahahaha Małolatka80 hahaha interpretuj właściwie hahaha jaki jad J? o co się denerwować hahaha niekiedy komentarze,innych kuracjuszy, nie są zgodne z prawdą.Jak ktoś chce przyczepić,znajdzie byle powód.
a do Ciebie....warto jechać hahahaha
hahaha i...jeszcze,sam Iwonicz nie jest ciekawy,ale...blisko do Krosna...Rymanowa..w Bieszczady..możesz sobie czas tak urozmaicić,że po.... powiesz-pobyt za krótki.hahahaah
ciekawego pobytu i...szacun hahaha
Dzień dobry Małolatka80, o gustach podobno się nie dyskutuje i to co podoba się jednym niekoniecznie lubią inni. Piszę, bo chcę dodać City trochę optymizmu co do miejsca wyjazdu. W Iwoniczu byłam w 2018r. To sympatyczne miasteczko sprzyja spacerom, jest co podziwiać. Miejscowe biuro turystyczne organizuje wiele wycieczek I wypraw. Warto zabrać ze sobą kijki. Twojej sanatorium jest na malowniczej górce. Wchodzenie I zejście po schodkach (w trakcie można przysiąść na ławeczce I odpocząć) poprawia kondycję. Poza wycieczkami miejscowymi można było wybrać się do term na Węgry, odwiedzić Słowację, Zakopane, Solinę,... .Ja byłam na przełomie marca i kwietnia. Twój termin jest dużo lepszy. Głowa do góry - będzie dobrze! :kwiat