Busko Zdrój - sanatorium Marconi od 29.03.2023 do 19.04.2023

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 lut 2017 13:17
Oddział NFZ: Wielkopolski

Busko Zdrój - sanatorium Marconi od 29.03.2023 do 19.04.2023

Post autor: MarkStan »

Witam serdecznie Forumowiczów!
Po dość długiej przerwie korzystam ponownie z tego forum.
Wyjeżdżam z jednego z miast Wielkopolski Płd. na leczenie do sanatorium Marconi w Busku Zdroju w terminie podanym w tytule.
Czy jeszcze ktoś z forumowiczów planuje pojechać do Buska Zdroju w tym samym terminie ? Niekoniecznie do sanatorium Marconi.
Chętnie skorzystam z informacji na temat rozlokowania parkingów w tym Uzdrowisku, obowiązujących cen oraz informacji, gdzie można podjechać najbliżej pod budynek tego sanatorium w celu rozładowania bagażu?
Oczywiście chętnie porozmawiam z kimś obeznanym w temacie o innych kwestiach dotyczących pobytu w Marconim i innych sanatoriach znajdującyh się w Busku Zdroju, może to być ktoś, kto tam bywał.
Zapraszam chętnych do zareagowania na moje zaproszenie. :D
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Busko Zdrój - sanatorium Marconi od 29.03.2023 do 19.04.2023

Czy są może kuracjusze w Marconi chętni do wymiany informacji na poruszone wyżej tematy? Bardzo proszę o wpisy.🤔
Awatar użytkownika
Stefan
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 wrz 2012 14:58
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 16

Post autor: Stefan »

Witaj, ja jestem z jednego z miast centralnej Polski, choć bardziej chyba na wschód od centrum. Wybieram się do Buska w kwietniu, niekoniecznie do Marconi. Nic nie wiem na temat parkingów bo tam jeszcze nie byłem. W czym jeszcze mogę Ci pomóc?
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Stefan z centrum Polski.
Miło, że się odezwałeś, choć nie masz wiedzy o parkingach i gdzie można podjechać celem rozładowania bagaży , w pobliże sanatorium Marconi.Dodzwoniłem się do recepcji sanatorium i mam już szerszą wiedzę o cenie parkingu obsługującego kuracjuszy z San.Marconi.Wiem też, że w celu rozładowania bagażu można podjechać pod Przychodnię na ul.Jamróz.Moje pytania były zasadne, gdyż Marconi to sanatorium usytuowane w parku a nie bezpośrednio przy ulicy .Pani z recepcji nie wyjaśniła mi czy po rozładunku mogę od razu dostać klucz do pokoju.Wszak trzeba szybko opuścić teren przychodni.
A ty do którego sanatorium masz skierowanie? i od kiedy dokładnie?Może wypijemy jaką kawę i pogadamy na żywo? Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Mark Stan nawet gdyby Marconi był przy ulicy to niczego by nie zmieniło ponieważ główna ulica zdroju jest deptakiem nie ma możliwości przejazdu, z każdej strony są szlabany. Parking jest przy rozlewni wód. Cen nie znam, więc nie powiem. Są też dwa duże bezpłatne parkingi z których wiele osób korzysta. Jeden na Rokosza, drugi na 1 maja. Ten podjazd do Marconiego jest w stanie pomieścić dosłownie kilka samochodów.
Z Buska wróciłam tydzień temu, pytaj może będę w stanie odpowiedzieć.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Felice! To miło, że się odezwałaś.Kiedyś chyba nawiązaliśmy rozmowę, kiedy jechałem do Cieplic.Chyba w 2016 roku.Później chętnie cię [poproszę o kilka odpowiedzi na nurtujące mnie problemy.Terax jestem w podrózy.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
MarkStan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo niemrawy ruch w poruszonym temacie,
A może jest ktoś chętny na wspólny przejazd do Buska Zdroju? Planuję wyruszyć 28.03 na 29.03.br. z okolic Ostrowa Wlkp. przez Kalisz, Sieradz itp.
Ewentualnie proszę o odzew. :D
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Teraz odwiedzę Busko dopiero w maju, trzeba przerw sobie zrobić.
Grace183
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2023 18:21

Post autor: Grace183 »

Dzień dobry.
Jadę w terminie 29marca do sanatorium w Iwoniczu Zdroju.
Przepraszam, że się podłączam pod temat ale może tą drogą znajdę kogoś ,kto jedzie z Warszawy autem.Pozdrawiam.
Grace183
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2023 18:21

Iwonicz Zdrój wspólny przejazd z Warszawy 29.03.2023

Post autor: Grace183 »

Dzień dobry.
Jadę w terminie 29marca do sanatorium w Iwoniczu Zdroju.
Przepraszam, że się podłączam pod temat ale może tą drogą znajdę kogoś ,kto jedzie z Warszawy autem.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ