Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ooooo.
. Hipokrycie...jestem pod wielkim wrażeniem
Na bieżąco śledzisz wydarzenia w Olecku...Szacun.
Ja od czasu do czasu wpadam na stronkę tego uroczego miasteczka.Szczególnie lato wzywa mnie tam..
A ta uroczystość to z jakiej okazji?
... a uroczystości z takiej okazji, że przed Oleckiem pojawia się perspektywa szybkiego rozwoju i zapewne będzie dużo więcej atrakcji, gdy przyjedziemy tam turystycznie w wakacje
Aha...no to spoko...jestem ZA.Chociaż troszkę szkoda rozdziewiczyć tak piękne miasteczko...Z drugiej strony praca mieszkańcom i więcej turystów. Najważniejsze jest jednak to.że hotel Olecko nie stal się siedzibą uchodżcow jak było w planach przed sanatorium.Nie wyobrażam sobie tam kobiet kąpiących się w burkach i ich ubiorów muzułmańskich na ulicach.
Niech Polacy poznają to schowane miasteczko na bezludziu i dziczy .Taka naturalna perełka .
Niech sobie będzie to urocze miasteczko celem naszych wakacyjnych wycieczek
Niech Forumowicze poznają to schowane miasteczko na bezludziu również dzięki doskonałym relacjom dostępnych w tym temacie Kilkoro znajomych właśnie dzięki temu tam trafiło
Tyle miłych słów padło o tym uroczym uzdrowisku, że właśnie w tamte oleckie strony trzeba planować wyjazd turystyczny już w najbliższym sezonie A przy okazji po drodze odwiedzić piękny Białystok i okolice
Ciekawe, czy byłoby tu więcej zainteresowanych
... i to jest najciekawsze podsumowanie tematu o urokliwym Olecku
Można zwiedzić to miasteczko, a w drodze powrotnej odwiedzić stolicę Podlasia i wziąć udział w miłym spotkaniu