Sanatorium " Mielec" w Krynicy Zdrój

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Anka56
Na forum od: 18 kwie 2023 11:50

Sanatorium " Mielec" w Krynicy Zdrój

Post autor: Anka56 »

Proszę o informację o tym Sanatorium. Wyjeżdżam 11.09. 2023r.
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 14 razy

Re: Sanatorium " Mielec" w Krynicy Zdrój

Post autor: pitt53 »

Wysłałem pw. Poza tym są tematy o Mielcu na forum wystarczy użyć :D funkcji "szukaj".
Marzeena
Na forum od: 21 kwie 2023 08:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Marzeena »

Też mam wyjazd do Mielca od 11.09. 2023r. Po przeczytaniu informacji na różnych forach mam bardzo mieszane uczucia. Zależy mi na dobrej bazie zabiegowej, a takiej tam ponoć brak. Zastanawiam się co zrobić. Może coś podpowiecie. :oops:
Awatar użytkownika
pitt53
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 mar 2016 15:51
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 14 razy

Post autor: pitt53 »

Jechać i jeszcze raz jechać. Towarzystwo najważniejsze, więc nie wymiękaj. Miałem podobne wątpliwości ale po pobycie w listopadzie ubiegłego roku, mogę powiedzieć, że dobrze zrobiłem korzystając z wyjazdu. Baza zabiegowa w Mielcu kiepściutka a o zmianach przepisanych raz zabiegów zapomnij. Słabo jest, jeśli chodzi o mokre zabiegi i musisz sobie o to zadbać na wizycie i lekarza. Wszystko jednak rekompensuje sama Krynica i okolica. Kuracja pitna moim zdaniem na pięć. Reszta słaba trójka. Jak się zdecydujesz i mogę coś podpowiedzieć, to bądź na miejscu najwcześniej jak się tylko da. Ja byłem o 8.00 i dostałem to, co chciałem tj. odpowiedni pokój i zabiegi. Dzień wcześniej nie przyjeżdża bo Cię nie przyjmą chyba, że zanocujesz gdzie indziej np. w położonym obok pensjonacie Szach.
Marzeena
Na forum od: 21 kwie 2023 08:40
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Marzeena »

Wielkie dzieki za info. Już trochę się oswoiłam z tą myślą, chociaż zdecydowanie liczyłam na ośrodek o wyższym poziomie. Po pierszym szoku musiałam się z tym przespać. Mam nadzieję, że będzie dobrze i chociaż towarzystwo dopisze.
ODPOWIEDZ