Polańczyk 27 czerwca!!!!
Polańczyk 27 czerwca!!!!
Witam, kto do Amer-Pol w Polańczyku z lubelskiego od 27 czerwca. Może wspólny transport ?!? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy 
Re: Polańczyk 27 czerwca!!!!
hahaha dziewczyny...Polańczyk...Bieszczady macie zajefajnie hahahaha 3 tyg. w Dedalu i mieliśmy koleżanke(mieszkała na tym samym piętrze co ja) zwiedziłem całe Bieszczady...wszystkie najważniejsze miejsca...uważam,że Polańczyk to jeden z najlepiej usytuowanych kurortów uzdrowiskowych w kraju...
- olaf68
- Kuracjusz

- Na forum od: 19 maja 2013 16:15
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 8
Witam....Mam też skierowanie do Amer-Pol do Polanczyka....ja jade z Krosna 26 czerwca....pozdrawiam kuracjuszy.
Dzień dobry,
ja również mam turnus (z ZUS-u) od 27 czerwca. Jadę w te rejony pierwszy raz w życiu… i pierwszy raz do sanatorium. Macie jakieś rady?
Okolice Katowic. Pozdrawiam
ja również mam turnus (z ZUS-u) od 27 czerwca. Jadę w te rejony pierwszy raz w życiu… i pierwszy raz do sanatorium. Macie jakieś rady?
Re: Polańczyk 27 czerwca z Lublina!!!!
Przepraszam, chodzi o ludzi z Lublina i wspólny transport, innym wyjeżdżającym mogę odpowiedzieć na pytania, bo też już byłam w Polańczyku tylko w innym sanatorium:) Mail do mnie magdalenka22-[email].pl, na pewno odpiszę.