Dolnośląski Oddział NFZ
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
Dzień dobry. Tu gdzie obecnie jadę podobno na stronie internetowej mają pokoje 1 os.ale później czytałam że mają 2 i 3 os.Na razie nie pisałam maila jedynie zamiast dzwonić na nr.podany na skierowaniu dzwoniłam na Biuro obsługi kuracjuszy .Ten nr.nie odpowiadał i miał zapchaną skrzynkę głosową. Ja jadę od 19 czerwca.Czy mi się uda załatwić pokój 2 os.z dopłatą bez drugiej osoby to nie wiem.Posiadam też zaświadczenie od lekarza by móc przebywać w pokoju 1 os.Jestem z.woj.dolnośląskiego.Pozdrawiam.
Witaj. Najszybciej załatwisz pokój po zapłaceniu zaliczki na pobyt( o ile nie jedziez bezpłatnie) Wiem z doświdczenia że dużo osób próbuje rezerwować pokoje a z zaliczką zwlekają do ostatecznego terminu. Nie wiem do jakiego sanatorium jedziesz ale nie dzwoń do biura obsługi tylko znajdź stronę sanatorium a potem zadzwoń do sekretariatu. Jedynki są najlepsze ale i w większych można dobrze trafić. Poproś tylko na początku że jesteś np. nie paląca by nie dali Cię z palaczem , a najważniejsze jedź na czas byś nie dostała tego co zostanie.
Też czekam niecierpliwie na przydział. Właściwie razem z mężem czekamy. 4000 numerek. Może koniec maja będzie przydział ale na kiedy ??? Może wrzesień
Zobaczymy
Może tym razem nam się poszczęści. Rok temu w lutym mieliśmy jechać do Lwigrodu w Krynicy. Niestety zachorowałam na COVID. Ja byłam w izolacji - mąż kwarantanna. I nasz kochany dolnośląski NFZ wysłał nas po dwóch miesiącach ale rozdzielił na dwa bieguny Polski. Mnie do Gołdapii, męża do Polańczyka. Niezłe

I dlatego w nowej kolejce czekamy. Mamy nadzieję że teraz już pojedziemy
Może tym razem nam się poszczęści. Rok temu w lutym mieliśmy jechać do Lwigrodu w Krynicy. Niestety zachorowałam na COVID. Ja byłam w izolacji - mąż kwarantanna. I nasz kochany dolnośląski NFZ wysłał nas po dwóch miesiącach ale rozdzielił na dwa bieguny Polski. Mnie do Gołdapii, męża do Polańczyka. Niezłe
I dlatego w nowej kolejce czekamy. Mamy nadzieję że teraz już pojedziemy