Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
Re: Ciechocinek, Dom Zdrojowy, Poczatek pazdziernika. Jakas Pani sie wybiera?
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Czy masz na myśli braci mniejszych?Damiano pisze: 16 maja 2023 07:50 Kleine..no widzisz , ja mimo,że mało kulturalny, to bronie Twoich braci..
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Damiano, to Ty mocarz jesteś, jak masz takie wpływy, że Forum możesz usunąć.Damiano pisze: 16 maja 2023 11:47 Ja się zastanawiam nad usunięciem tego forum, bo jestem tu tydzień , a mam wrażenie, że znam tu już wszystkich..i większość nie lubie.
A do tego szybki Bill. W tydzień poznać wszystkich Forumowiczów, to nie w kij dmuchał.
Myślę, że szczególnie dogłębnie to poznałeś Karynę.
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Damiano jesteś ogarniętym facetem, siedzisz w necie więc proszę Cię nie mów mi , że z sufitu spada pierwszym postem realna Kasia - Karyna z prowincjiDamiano pisze: 16 maja 2023 11:31 Genever.. pojechałaś.. Kasia jest szczera i naturalna.. znowu oceniacie.. a przecież tylko zdrowie w życiu sie liczy, wszystko inne można wygrać, zyskać lub przegrać, się nie dorobić.. Bardzo polubiłem Kasie, bo przynajmniej ma doświadczenie z tym co pisze.. aa po to założyłem tu temat, żeby się coś dowiedzieć..
No nic chłopaki łapcie Kasię zanim Wam ją ktoś porwie bo drugiej takiej nie znajdziecie.
I wiesz jak chcę to się nie wstydzę ale.... nie chcę zdecydowanie nic na nikomu nie broniąc.
Jedźta i róbta co chceta.
Z dobrych wieści moi przyjaciele czekają na przydział może Ciechocinek im się trafi....tylko, że to całkiem fajna para jest