Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To żaden wyczyn
Sukces byłby gdybym dojechał do Olecka.
Rajd zakończył się tylko w Ełku z powodu braku czasu i sił
Będzie następna okazja, aby osiągnąć cel, czyli tytułowe miasteczko Być może forumowo
A już myślałam.że dojechałeś. Tak blisko byłeś...
Jak miasto Pawła. Ci się podobało?
Tamtymi ulicami Paweł wędrował ze swoim aparatem i wyszukiwał fajne tematy do zdjęć.Teraz biedny leży tam na jedynym tamtejszym cmentarzu. Miałeś z nim niezły kontakt na forum z tego co pamiętam.
Pancernz pisze: 02 cze 2023 23:05
Duszyczko odezwij sie na telefon jak bedziesz mogla chce pogadac ,mam rodzinne sprawy trudne do obgadania,dzieki
[Zadzwonię po 19-tym.Teraz nie mogę
Pozdrawiam.