Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja nie bardzo rozumiem.Ktoś chyba podmienił Gryfa.Na pokój po spędzeniu w podróży całej nocy czekałyśmy od rana do 16:30 .Pokój ciemny i zimny jak królicza nora , grzejnik w łazience ani drgnie .Suszyć kostium czy ręcznik można tylko na ogólnym tarasie zapchanym totalnie.Jedzenie gorzej niż złe. Nie rozumiem jak można tak zepsuć w miarę produkty.Jajko gotowane na twardo z ziemniakami jadłam pierwszy raz w życiu. A na paprykę zacznę szczekać. Coś wisi w powietrzu bo sanepid krążył po kuchni a na jadalni wolne miejsca przy stołach. Chyba nie polecę tego miejsca.Jedyne dobre to suszarka do włosów w pokoju której się nie spodziewałam,mamy teraz cztery
Jest. Nie mam zbyt dużych oczekiwań. Nie informują nas ile osób choruje ale wizyta sanepidu z powodu zachorowań jest faktem potwierdzonym .Chorzy pozostają w swych pokojach ale współlokatorzy normalnie chodzą na posiłki. Dziś rozgotowany makaron na kolację i kilka wiórków surowej papryki (papryka prawie codziennie). Jedynie co mogę polecić to kompleks basenowy.No i chyba tańce bo głośno że hej.Jak ktoś przyjechał na parkietoterapie i ma zdrowy uklad pokarmowy to trafił we właściwe miejsce. A opinie proszę poszukać nie na NS są nie najlepsze. Pozdrawiam.
Nie kwestionuję opinii, tylko pytam z czystej ciekawości w przeddzień wyjazdu. Mam nadzieję, że zabiegi porządne, bo to mnie najbardziej interesuje. Pozdrawiam
Ups, i teraz mam zagwozdka z tą opinią Medi mam przydział do GRYFA od 1.08 . Na razie wszystkie moje pobyty w sanatoriach były OK a nawet rewelacyjne A co tam jadę z pozytywnym nastawieniem mam pytanko...czy walizkę można kurierem wysłać? Na recepcji nie odbierają telefonu Pozdrawiam