Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Och dzięki blondyn za wyczerpyjacą informację odnośnie możliwości tego sanatorium. Nie spodziewałam się, wszyscy się nie spodziewaliśmy Jak to dobrze mieć swojego człowieka na miejscu Wywiad działa
Miłego pobytu tam, kiedy kończy się Tobie turnus
Blondyn o której najlepiej przyjechać na miejsce? Czy orientujesz się jak wygląda rzeczywiście sytuacja z miejscami parkingowymi? Z góry dziękuję za info
wszystkie miejsca ponumerowane są płatne, dla niepełnosprawnych też tylko taniej. Darmowe są tylko na drodze z płyt betonowych prowadzących do tężni. Jak się przyjedzie wcześniej można sobie wybrać lóżko w pokoju i tyle.
Jest możliwość nocleg ale trzeba dzwonić wcześniej i rezerwować. Z tego co słyszałem do końca wakacji już miejsc nie ma . Ale dzwoń może ktoś zrezygnował.
Tienka pisze: 16 maja 2023 17:51
Słuchajcie, czy ktoś wie do kiedy będzie trwał nasz turnus? Tak, wiem że 24 dni, ale zastanawiam się bo 15.08 to święto i nie wiem jak jest liczony ten dzień. Czy ktoś ma taką informację? Z góry dziękuję za odpowiedź:) Pozdrawiam serdecznie