Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dagna,
jeżeli chcesz wziąć taksówkę,to lepiej wysiąść na stacji Muszyna.Muszyna zdrój to mały przystanek na obwodnicy,blisko centrum,ale z taksówką będzie raczej kłopot, a na dworcu- stacja "Muszyna" taksówki stoją jak ma przyjechać pociąg (przynajmniej tak było 2 lata temu )
Pozdrawiam
Asik
Za rynkiem,koło przystanku autobusowego,to właśnie Muszyna Zdrój.
Ja wysiadałam na dworcu w Muszynie i jechałam taksówką (stały dwie). Dzwoniłam przed przyjazdem do sanatorium i pani w recepcji powiedziała mi,że na dworcu w Muszynie zawsze jakaś taksówka będzie,a na Rynku,to nie wiadomo.
W razie czego to w Koronie mają telefony do taksówkarzy.
Jeszcze 2 pytania:
Czy na miejscu jest sklepik, żeby kupić np mleko do kawy? I czy dieta lekkostrawna jest naprawdę "lekko" strawna czy nie zwracać sobie głowy tylko brać normalną i po prostu jeść wybiórczo tylko to co nie zaszkodzi?
Sklepiku w Koronie nie ma.Pierwszy sklep spożywczy Delikatesy Centrum są ok.pół kilometra w dół,zaraz za mostem przez Poprad.Co do diety to nie wiem,miałam normalną.
Pozdrawiam i życzę dobrego odpoczynku.
Bardzo miło wspominam pobyt w Muszynie