Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W tym dziale umieszczamy informacje o sprawdzonych miejscach hotelowych i noclegowych w miejscowościach uzdrowiskowych. Specjalnie dla kuracjuszy, którzy w sanatorium wykupują jedynie zabiegi, a pobyt w uzdrowisku organizują samodzielnie.
Regulamin forum
Zamieszczamy tu informacje o sprawdzonych miejscach. Do samych namiarów koniecznie dodajemy przynajmniej krótki opis uzasadniający polecenie.
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego forum dostępnego tu viewtopic.php?f=2&t=10
Pod Wieżą jest w centrum. Ja korzystałam z pensjonatu Przy kortach - polecam. Jest jeszcze Franciszek , który bardzo chwalili znajomi. Lokalizacja obydwu bardzo dobra. Myślę,że Franciszek może być lepszy ze względu na łazienki. I z pensjonatów godnych uwagi to chyba tyle, ewentualnie hotele nie mieszkałam ale po gwiazdkach i cenach można się zorientować.
Witajcie, z czystym sumieniem mogę polecić wspaniałe miejscu noclegowe przy ul. Akacjowej 6 w bezpośrednim sàsiedztwie parku. Niekrępujàce wejście od strony ogrodu( oczywiście można z nie go korzystać), dobrze wyposażona kuchnia oraz duża łazienka stanowià dodatkowe atuty. Pokòj przestronny, ładnie urzàdzony i czysty a łòżka z wygodnymi materacami. Właściwie można to nazwać małym, przytulnym mieszkankiem. Do centrum niedaleko, przystępna cena wynajmu, przemili i pomocni właściciele a dookoła cisza, spokòj i śpiew ptakòw... Jeszcze raz polecam i pozdrawiam...
Apartament przy Mickiewicza 11 w Szczawnie , byłem i z czystym sumieniem mogę polecić na wypoczynek . Troszkę dalej od centrum, ale spacerem 10 minut do głównych atrakcji miejscowości .Ceny bardzo przystępne i parking na posesji.