Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jadę przez Rzeszów. Samo dotarcie na miejsce to nie problem, gorzej z rodzajami rehabilitacji w sanatorium. Podobno w Płonie nie ma basenu, dla mnie to trochę problem, będę musiała chodzić gdzieś obok. Ciekawa jestem czy tam nadal PRL panuje. Może coś więcej ktoś napisze jakie są aktualnie warunki bytowe.
Byłem tam w 2018 i warunki były ok, miałem akurat jedynkę. Basenu faktyczne nie ma i baza zabiegowa dość uboga ale za to jedzenie jest dobre, jak dla mnie sanatorium było na plus. Żeby potańczyć nie trzeba daleko chodzić albo w Atrium lub w karcznie zakapior.
Jestem obecnie w Plonie. Jedynki owszem są ale bez balkonów. Warunki mieszkaniowe nie są złe tylko szafa jest zdecydowanie za mała. Porcje żywieniowe dla mężczyzn zdecydowanie za małe. Uśmiechnięty personel wszystko rekompensuje.