Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dziękuję Selene za powitanie
Już trochę poczytałem i myślę,że nie będzie to zły pobyt.
Pytań pewnie znajdzie się co nieco,ale do turnusu jest jeszcze ponad dwa miesiące
więc przyjdzie na nie czas.
Na początek mam jedno.Wybieram się do Inowrocławia autobusem i mam bezpośrednie
połączenie,ale zjawiłbym się na miejscu dopiero ok. godziny 21.
To trochę za późno zważywszy na fakt,że trzeba jeszcze przejść jakieś badanie lekarskie.
Mam więc pytanie czy jest możliwość przyjazdu dzień wcześniej?
Witaj Myślę że jak w każdym sanatorium i tu jest możliwość przyjazdu dzień wcześniej ale to wiąże się z dodatkową opłatą którą sanatorium ustala sobie indywidualnie.Aby być na 100% pewnym należy w każdej takiej sytuacji skontaktować się z biurem obsługi ( recepcją )i ustalić rezerwację pokoju.Pozdrawiam
Kujawiak byłam tam w sierpniu 2013 i jedzenie marne i niedobre zimne czasami, baza zabiegowa całkiem niezła pokoje jak w sanatorium małe ale czyste, żle wspominam tam pobyt
Mnie się tam podobało... Jedzenie niezłe, pokoje wyremontowane, zabiegi super... ale zawsze twierdzę, że najważniejsze jest Towarzystwo, a tam było doborowe...
Witaj Violet wnioskuję z Twojego wpisu, że komisja w ZUS-ie się postarała Termin masz świetny, tylko pozazdrościć. Chyba sama muszę pójść waszym śladem i złożyć wniosek Przed Tobą będzie tam Elunia, to zda nam relację. Ciężko było na komisji
No może nie do końca.... Badanie poszło nader szybko i było miło. Pan doktor uznał pobyt rehabilitacyjny za celowy, doprawdy nie wiem skąd się biorą te niepochlebne opinie o lekarzach orzecznikach Spróbuj, to nic nie kosztuje, nawet za dojazd na Brzezińską Ci zwrócą
Potem spacer na piętro i tam już nie było specjalnego wyboru, tylko Kujawy - Inowrocław i Ciechocinek.
Cóż, wolałbym zmianę krajobrazu, ale jak się nie ma co się lubi.....
Był jeszcze St.George w Ciechocinku, ale termin mniej sprzyjający. Nie wiem dlaczego, ale jakoś nie mam przekonania do Ciechocinka