Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry.
Jadę w niedzielę autem, do Iwonicza - Świerkowy...
czy znajdę tutaj spokojnego, niepalącego i niechrapiącego Pana do pokoju 2 os
- najlepiej jakby był - "Gorszego sortu" - to na pewno się dogadamy.
Pozdrawiam i oczekuję info na prv
Hej, dokładnie tak jest, nudy nie ma, do południa zabiegi po południu zabiegi i wieczorem zabiegi (parkietirerapia)
Jedzenie dobre nie dokupuje nic poza owocami smaczne i urozmaicone, nie powtarzają się posiłki zupy, jedynie szynka codziennie na obiad. Raczej grupa jest zadowolona, baza zabiegowaz też ok, ale jest problem z masażysta i niechętnie piszą te zabiegi, poza tym bardzo miłe Panie i wszystko można załatwić z nimi. Pożartować i poważne też porozmawiać. Co do wieczornych zabiegów po kolacji czy obiedzie to dużo chodzimy po górkach okolicznych jak i, zwiedzamy Ballade, Górnika, Zdrojowa, Krakowiaka i "szope" przy barze na Górce też tam można tupnac mozka na świeżym powietrzu.
Pokoje i budynek z poprzedniej epoki, ale jest csly czas remontowany, korytarze wyglądają już jak w hotelach, pokoje cześć wyremontowane z panelami - polecam pokoje na 100, na 2 p na 200 są jeszcze stare parkiety, wszędzie łazienki do remontu się nadają, ale i to z czasem zrobią. Poza tym jestem zadowolony z pobytu i zabiegów, tak sobie dobrałem, że już czuje się lepiej. Jakbyś chciał coś więcej, pisz to na pewno odpisze, jak ponownie kukne. Ja jestem do 12 go to będziesz tuż po mnie, proponuję wczesny przyjazd w godzinach wczesno porannych lub nawet nocnych. Przyjmują już od 0:01, a wiąże się z tym, że zabiegi będziesz miał tylko do południa i jeden co najmniej po obiedzie. A potem można zwiedzać Iwonicz, Rymanowa jest też dużo wycieczek organizowanych przez biuro Minibus i Węgry i Beiszczay i wiele innych. Pozdrawiam Ja1711
Tak jest tylko do ćwiczeń, Pani daje 10 min po ćwiczeniach na pływanie ma tak 1.2 m ale ok, nie zapomnij o slipkach, szatnie koedukacyjne, choć są tu automaty i można kupić czepek i podkład do ćwiczeń, kapielowki też.
Parking 8 zł za dobę, ponizej ok 200m bezpłatny przy Azalii.
Ja1711 pisze:
(...) Parking 8 zł za dobę, ponizej ok 200m bezpłatny przy Azalii.
Ja1711, myślę, że miałeś na myśli pensjonat "Amelia" na ul. Kulczyńskiego, a więc na tej samej co "Świerkowy Zdrój".
"Azalia", też pensjonat stoi na ul. Braci Kazurów po drugiej stronie Iwonicza, około 2 km od "Świerkowego ...".
Tak, Amelia Zdrój Medical & Spa - masz całkowita Rację - dzięki za poprawę,
słownik różne rzeczy potrafi zdziałać i zmienić treść wypowiedzi.
Vis a vis Amelia jest parking gdzieś na 40-50 samochodów.
Są wolne miejsca bezpłatne też ponizej przy poczcie
I duży parking przy Stacji Paliw, ale to już że 2 km Spacerkiem.