Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
AgaPe76 pisze: 16 maja 2023 14:42
Samosiu, planuję wyjazd ostatniego dnia, ale od rana - jestem zależna od komunikacji publicznej. Dziękuję za podpowiedzi
Witam AgaPe76,
Byłam w innym sanatorium,ale też planowałam wyjazd rano po 4 i nie było problemu z odebraniem wypisu,ale dopiero przed wyjazdem-pielęgniarka była całą dobę.Panie w recepcji powiedziały,że wyjechać bez płacenia tak zwanego "pustostanu" można już minutę po północy Myślę,że w innych sanatoriach jest podobnie,ale najlepiej zapytać się na miejscu.
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.
Asik_ dziękuję za informację
Samosiu - jest za co dziękować, bo każda informacja ma znaczenie pozwolę sobie w takim razie na jeszcze jedno pytanie - wspomniałaś o pralce, a jak wygląda sprawa z suszeniem prania? Jest jakaś ogólnodostępna suszarnia, sznurki na balkonie czy suszarki w pokojach?
AgaPe76 owszem pralka jest...oczywiście płatna...co do suszenia ubrań to z tym czasem jest problem bo samo sanatorium nie posiada balkonów a więc ciuszki trzeba zimą np.suszyć w pokoju na kaloryferze...Ty jednak jedziesz w czasie gdy już jest troszke cieplej a więc są ogólnodostępne suszarki,które można postawić albo na patio na parterze albo na tarasie na pierwszym piętrze.
Guda można być już rano ale jeśli niebędzie jeszcze pokoju wtedy tylko Cię zameldują,odwiedzisz pielęgniarki,załatwisz sobie na jadalni godzinki posiłków no i ewentualnie lekarza jeśli będzie już przyjmować.Jednak można też po wcześniejszym telefonie do recepcji ( czy jest wolny pokój na przedprzyjazd) przyjechać dzień wcześniej ale trzeba dodatkowo za to zapłacić w lipcu to była kwota 130zł.od osoby ( nocleg+ śniadanie)