Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Madziu teraz 19 000..według obliczeń NFZ wyjazd w Lutym lub w Marcu.. Ale myślę ze to mozliwe tylko wtedy jak kolejka przyspieszy.. Mysle ze za chwile beda obdzielać juz przyszły rok
Dzień dobry Dziś dostałam wiadomość z NFZ że moja prośba o inny termin wyjazdu do sanatorium został przyjęty jako uzasadniony i zgodnie z moją prośbą nowy termin wyznaczony zostanie na początku 2024 roku , być może przychylą się też do tego żeby wyznaczyć mi przydział tam gdzie chciałabym, jestem dobrej myśli . Ewa a dokąd jedziesz jeśli można wiedzieć ? Pozdrawiam Wszystkich a wszystkim wyjeżdżającym Życzę udanych pobytów , Ja w poniedziałek wyjeżdżam do Kudowy na rehabilitację poszpitalna