Eluunia, to dziunia jadę w lutym,Tesia zastanawia się czy złożyć wniosek. Co do wcześniejszej twojej wypowiedzi czy można w Zus-ie przesunąć termin i na jakiej podstawie?eluunia pisze:Tesiu ja jadę w maju ....i już się cieszę że jest luty
Sztani koniecznie ...jedziesz z nami
kolejka do sanatorium 2014 rok
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
sztani pisze:Proste Dziunia koliduje z NFZ (terminem)
No właśnie z ZUS-u ale jadę pierwszy raz i nie wiem czy cokolwiek mogęsztani pisze:Powód zawsze wymyślisz tylko czy to jest wyjazd z NFZ czy ZUS
-
maadziula
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 17 lut 2013 14:58
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
powinnaś po miesiącu otrzymać informacje. Myślę, że na dniach fundusz przyśle Ci jakieś "pozdrowienia"maadziula pisze:Ja złożyłam wniosek 15 grudnia 2013 i cisza nie wiem jaki czas oczekiwania w świętokrzyskie, Pozdrawiam wszystkich oczekujących na numery
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Stalowa Wola wg mnie nic a nic nie ma wspólnego z uzdrowiskiem, to miasto hutnicze. Ładnie rozwinięte, nowoczesne. Zdradzę wam, że złośliwie mówimy na Stalówkę, że to miasto rowerów. Przynajmniej tak było kiedyś jak ludzie byli mniej zmotoryzowani i kiedy wybiła godzina końca zmiany hucie to miasto zamieniało się w Chiny.Wszędzie rowery...sztani pisze:Sama nazwa Stalowa Wola mało wspólnego z Sanatorium. Przesuwaj termin
Dziunia nie rezygnuj bo umówione jesteśmy na kawę.
Ośrodek jest na wysokim poziomie, nowoczesny. Postawi Was na nogi.