WROCLAW _ KOLOBRZEG 16 luty wyjazd

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 21:34
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

WROCLAW _ KOLOBRZEG 16 luty wyjazd

Post autor: AleksandraWroclaw »

Witam , czy w tym terminie jedzie KTOS do sanatorium MEWA? Czy ktoś moze sie podzielic opinią na temat tego sanatorium?
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: WROCLAW _ KOLOBRZEG 16 luty wyjazd

Post autor: Selene »

HenrykaAleksandra :kwiat: serdecznie witamy na forum :)

W Kołobrzegu ośrodków MEWA jest 5. Poniżej link pod którym znajdziesz opinie:
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/se ... G&fid[0]=3

Jeżeli będziesz mieć dodatkowe pytania zapraszam :D

Pozdrawiam :)
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziekuje i pozdrawiam.
ela66
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 09:57

Post autor: ela66 »

Kołobrzeg to ładne miasto.Sanatorium Mewa jest 5 a każdy budynek oddzielny w jednym mieszkamy w 2 chodzimy na zabiegi a w 3 spożywamy posiłki.Tak więc nie jest to propozycja ciekawa w dodatku to bardzo stare budynki ale po remoncie.Ja osobiście nie widzę siebie w czymś takim a jeszcze w zimie.No Ale ktoś musi trafić i tam.Zyczę miłego pobytu.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja pochlebne opinie czytałam na temat sanatoryjnego kompleksu MEWA. Wszystko zalezy od tego czego oczekujemy po takim pobycie w sanatorium. A ja jade z ciekawosci.....bo nigdy nie bylam nad Bałtykiem zimą i bede miała okazję powdychać jodu do woli. A tanich wrażeń nie szukam, bo te znajduję w innych częściach świata.....A czym zauroczy mnie Kołobrzeg.....zobaczymy?
margor
Na forum od: 31 sty 2014 22:13
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: margor »

Wyjezdzam do sanatorium "Muszelka" w Kolobrzegu 1.03-21.03 może ktoś się wybiera w tym samym czasie? rProsze o info na temat osrodka.Pozdrawiam Wszystkich.
Awatar użytkownika
nana
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2012 19:37
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: nana »

Hej
Moja mama była w mewie 1 i była bardzo zadowolona, zarówno z bazy zabiegowej wyżywienia jaki zakwaterowania. W mewie nie ma basenu. Recepcja sama przydziela pokoje w poszczególnych Mewach. Jeśli przyjedziesz dzień wcześniej masz szansę na ładny pokój :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

margor pisze:Wyjezdzam do sanatorium "Muszelka" w Kolobrzegu 1.03-21.03 może ktoś się wybiera w tym samym czasie? rProsze o info na temat osrodka.Pozdrawiam Wszystkich.
Witaj margor :kwiat: Jeśli chcesz by ktoś Cię na forum odnalazł to załóż swój temat ,, "Muszelka" w Kolobrzegu 1.03-21.03,, i zapoznaj się z tymi wypowiedziami http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... u&start=10 .Pozdrawiam :kwiat:
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[quote="nana"]Hej
Moja mama była w mewie 1 i była bardzo zadowolona, zarówno z bazy zabiegowej wyżywienia jaki zakwaterowania. W mewie nie ma basenu. Recepcja sama przydziela pokoje w poszczególnych Mewach. Jeśli przyjedziesz dzień wcześniej masz szansę na ładny pokój

Ja dzwonilam tydzien temu bo chcialam sobie zarezerwowac pokoj 1osobowy za dopłatą oczywiscie ale recepcja odpowiedziała,ze nie rezerwuje, tylko przydziela w dniu przyjazdu pokoje.
Jak byłam w sanatorium w Ustroniu Sl. w "Rosomaku" to była telefoniczna mozliwosc rezerwacji pokoju.
AleksandraWroclaw
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aha, chcę zaznaczyć,ze to ja bedę jechać autem z Wrocławia do Kołobrzegu i mogę zabrac jedną osobę.
ODPOWIEDZ