Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziwna cisza na forum..... ,czy też to widzicie.........
A już zupełny bezruch w tym temacie.....
Czy zainteresowani rezygnują , a może już wcześniej wyjechali......
Obudżmy się......... Pozdrawiam...............................
Huk roboty przed wyjazdem, wszystko trzeba ogarnąć, dyspozycje wydać Ja kobieta pracująca jestem
Przy pakowaniu uwzględnijcie rzeczy do komory, bo później się lata i szuka
Ja jadę autem , ale dla zainteresowanych : autobus do Gołdapi 28.10. Warszawa Wsch. odjazd godz.15.00 cena 95 zł na miejscu ok.19.00
powrót 9.00 w Wawie 15.00
Pozdrowienia i do zobaczenia na miejscu
endy56 pisze: 16 paź 2023 19:00
Nowicjusz
bus (autobus) startuje z Olsztyna ok.12 na miejscu jest ok 15 powrót Gołdap 9 Olsztyn ok 12 koszt 70 zł. przynajmniej w styczniu b.r, jest też kurs tego samego przewoźnika na trasie Warszawa-Białystok-Gołdap i powrót tą samą trasą Po turnusie przewoźnik podstawia busy pod sanatorium ok 9.
[/quot
Chamader pisze: 20 paź 2023 18:24
Dziwna cisza na forum..... ,czy też to widzicie.........
A już zupełny bezruch w tym temacie.....
Czy zainteresowani rezygnują , a może już wcześniej wyjechali......
Obudżmy się......... Pozdrawiam...............................
Rzeczywiście, trochę tu cicho. Już się martwię, że nie będzie z kim pogadać na każdy temat, pójść na spacer lub na piwko. W pierwszej połowie listopada na dobrą pogodę w Gołdapi też nie ma co liczyć.
<< Nowicjusz >>........ Co ty się tak gorączkujesz......
Wszyscy , którzy piszą w tym temacie , to są zainteresowani i będą w owym czasie...... I będziesz mógł zapoznać się i rozmawiać.....
A oprócz nas dojadą inni ludzie / ok.150osób / , którzy zaludnią ośrodek i wtedy będziesz miał wybór i pole do popisu w różnych konwersacjach.
Pogoda będzie ...... , jaka będzie..... To się okaże.......
Hej hej!
Widzimy się w Witału i napewno będzie czas na rozmowę i spacer i planszówkę bo w listopadzie dni są krótkie za to wieczory długie niestety..
Ja już powoli się pakuje i podobnie jak Kasia ogarniam wszystko by beze mnie dano sobie radę
56kasia pisze: 22 paź 2023 12:43
Huk roboty przed wyjazdem, wszystko trzeba ogarnąć, dyspozycje wydać Ja kobieta pracująca jestem
Przy pakowaniu uwzględnijcie rzeczy do komory, bo później się lata i szuka
Ja jadę autem , ale dla zainteresowanych : autobus do Gołdapi 28.10. Warszawa Wsch. odjazd godz.15.00 cena 95 zł na miejscu ok.19.00
powrót 9.00 w Wawie 15.00
Pozdrowienia i do zobaczenia na miejscu
A co z dojazdem z dworca do sanatorium? Tam jest około 5,5 km. Może lepiej o 6,20 z dw. zachodniego i na miejscu o 11,47 > bilet 91,18 zł. na e- podróżnik. Proponuję się skontaktować z recepcją bo podobno wysyłają jakiegoś busa po kuracjuszy ale nie znam szczegółów
taka tam ciekawostka-nowość jest badanie lekarskie wstępne, środkowe i końcowe....pierwsze musi być , lekarz ordynuje zabiegi....ale środkowe i końcowe ....to pielęgniarka dzwoni do pokoju i pyta czy życzysz sobie wizytę lekarską....ja i mój kolega odmówiliśmy. jak chcesz to wizytę masz....jak nie to nie.....pesela ci nie zmienią....oszczędzają na wszystkim
Towarzystwo już wyjechało...... i cisza......
Może coś napiszecie.... jakieś pierwsze spostrzeżenia.....
Czy udało się już Wam spotkać.... i wypić powitalną kawę.....
Czekamy na wiadomości....... Dobrych zabiegów i przyjemności.......
Z pozdrowieniem..........