Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej hej!
Jest bardzo fajnie. Może pokoje na dzień dobry trochę przerażają ale wszystko inne na duży plus. Zabiegi, jedzonko, towarzystwo
Prawda Andy 1975 ?
<<Sabina >> ...... fajnie ,że jesteś........i jest okey......
Dziękuje ,że dałaś znać....dobrego wypoczynku.......Pozdrawiam wszystkich którzy są z Tobą.............
Prawda Sabinko.
Jest trochę PRLowsko ale mi to akurat nie przeszkadza. Jedzenie raz lepsze a raz gorsze ale do wytrzymania. Baza zabiegowa duża ,gabinety porozrzucane, ale szybko można ogarnąć. Internetu prawie brak ale za to są Imprezki w kawiarni dla chętnych przy hitach o których zapomniałem, że istniały , ale chętni zawsze się znajdą. A zgrane towarzystwo turnusowe nigdy się nie nudzi. Prawda Sabinko?
Witam..... Tak dziś dotarłem...... Słaby internet, piszę kolejny raz i tnie......
jestem trochę oszołomiony.... nie wiem jak Was odszukać.....
może jutro na stołówce -obiadowej - siedzę przy stole nr 24 ..... zmiana pierwsza.....
Pozdrawiam......................... :