Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Giorgio pisze: ↑04 sty 2024 21:16
Część ja mam na 26 stycznia Sanatorium Albatros w Krynicy Morskiej mogę kogoś zabrać bo jadę autem ze Śląska Siewierz pozdrawiam
Cześć, ja też dostałam to uzdrowisko w tym czasie. Chętnie skorzystam ze wspólnego transportu jeżeli jest aktualny. Mieszkam blisko Siewierza bo Dąbrowa Górnicza Sikorka
Bardzo się cieszę bo połączenia są ale jazdy wychodzi na ponad pół doby a o której planowany wyjazd bo ja jeszcze do Siewierza muszę dojechac. mogę podać nr telefonu do kontaktu.
Giorgio pisze: ↑04 sty 2024 21:16
Część ja mam na 26 stycznia Sanatorium Albatros w Krynicy Morskiej mogę kogoś zabrać bo jadę autem ze Śląska Siewierz pozdrawiam
Giorgio po powrocie proszę opisz jak tam jest, czy warto tam jechać, bo planuje sobie rezerwację turnusu w tym sanatorium, ale bliżej wakacji Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku