Osieczek Pniewy turnus 27 stycznia 2024
- Monia Monika
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2023 12:48
- Oddział NFZ: Łódzki
Turnus Osieczek od 27 stycznia 2024
- Monia Monika
- Nowy Kuracjusz

- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Re: Osieczek Pniewy turnus 27 stycznia 2024
Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. Nie dojedziesz do Osieczka takim transportem ani w sobotę ani w niedzielę.
Masz dwa wyjścia z tej sytuacji. Poszukać transportu prywatnego /rodzina, znajomi/, z Łodzi do Osieczka to zaledwie
125 km, a więc niecałe dwie godziny jazdy w jedna stronę, koszty też nie powinny być jakieś "kosmiczne".
Wyjście nr dwa to wyjazd w piątek 26 stycznia, ale co najmniej dwie przesiadki np. wyjazd z Łodzi o 5;56 do Warszawy,
tam przesiadka do Grójca i kolejna do m. Pniewy. Na miejscu o 10;15. Czas oczekiwania podczas przesiadek około 1 godz.
Drugie takie połączenie jest w godz. 11;15 - 15;00, przesiadki w tych samych miejscach. No i do tego trzeba doliczyć koszt
zakwaterowania dobę wcześniej jeśli ośrodek będzie dysponował wolnym pokojem.
Jest jeszcze jedno wyjście. Do wyjazdu pozostało prawie siedem tygodni. Przypominaj się co jakiś czas tu na forum. Może
znajdzie się ktoś jadący w tym kierunku i terminie co Ty. No i mam radę dla Ciebie. Nie zakładaj nowych tematów w różnych
działach. Odszukaj ten temat, kliknij w niego i jak się otworzy, na dole masz kafelek "odpowiedz", klikasz, piszesz kilka słów
przypomnienia, wysyłasz i temat będzie cały czas na "wierzchu".
p.s. Admin połączy ten temat z wcześniejszym Twoim wpisem
Byłem tam. Z Pniew do Concordiasalus Osieczek 8a jest jeszcze ze 3,5km.
Monika, zadzwoń tam i zapytaj o telefon do pana z busem, to zabierze Was z Grójca do ośrodka.
- Monia Monika
- Nowy Kuracjusz

Re: Osieczek Pniewy turnus 27 stycznia 2024
- Monia Monika
- Nowy Kuracjusz