Osieczek Pniewy turnus 27 stycznia 2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Monia Monika
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2023 12:48
Oddział NFZ: Łódzki

Turnus Osieczek od 27 stycznia 2024

Post autor: Monia Monika »

Dzień dobry mam pytanie czy ktoś z łódzkiego wybiera się do Pniewy Osieczek do Concordiasalus na turnus od 27 stycznia 2024 roku z Łódzkiego i jak udało się Państwu ogarnąć temat z dojazdem transportem publicznym 🫢 serdecznie pozdrawiam 😊
Awatar użytkownika
Monia Monika
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Dzień dobry mam pytanie czy Ktoś z Państwa wybiera się do Pniewy Osieczek do Concordiasalus na turnus od 27 stycznia 2024 roku z Łódzkiego i jak udało się Państwu ogarnąć temat z dojazdem transportem publicznym 🫢 serdecznie pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Re: Osieczek Pniewy turnus 27 stycznia 2024

Post autor: Dzia_dek »

Moniko nie wybieram się w tamtym kierunku, ale sprawdziłem połączenia komunikacją, jak Ty ją nazywasz - publiczną.
Nie mam dla Ciebie dobrych wiadomości. Nie dojedziesz do Osieczka takim transportem ani w sobotę ani w niedzielę.
Masz dwa wyjścia z tej sytuacji. Poszukać transportu prywatnego /rodzina, znajomi/, z Łodzi do Osieczka to zaledwie
125 km, a więc niecałe dwie godziny jazdy w jedna stronę, koszty też nie powinny być jakieś "kosmiczne".
Wyjście nr dwa to wyjazd w piątek 26 stycznia, ale co najmniej dwie przesiadki np. wyjazd z Łodzi o 5;56 do Warszawy,
tam przesiadka do Grójca i kolejna do m. Pniewy. Na miejscu o 10;15. Czas oczekiwania podczas przesiadek około 1 godz.
Drugie takie połączenie jest w godz. 11;15 - 15;00, przesiadki w tych samych miejscach. No i do tego trzeba doliczyć koszt
zakwaterowania dobę wcześniej jeśli ośrodek będzie dysponował wolnym pokojem.
Jest jeszcze jedno wyjście. Do wyjazdu pozostało prawie siedem tygodni. Przypominaj się co jakiś czas tu na forum. Może
znajdzie się ktoś jadący w tym kierunku i terminie co Ty. No i mam radę dla Ciebie. Nie zakładaj nowych tematów w różnych
działach. Odszukaj ten temat, kliknij w niego i jak się otworzy, na dole masz kafelek "odpowiedz", klikasz, piszesz kilka słów
przypomnienia, wysyłasz i temat będzie cały czas na "wierzchu".
p.s. Admin połączy ten temat z wcześniejszym Twoim wpisem
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Cześć Dzia_dku, dużo czasu poświęciłeś na szukanie połączeń, opis rozwiązań. Dziękujemy.
Byłem tam. Z Pniew do Concordiasalus Osieczek 8a jest jeszcze ze 3,5km.
Monika, zadzwoń tam i zapytaj o telefon do pana z busem, to zabierze Was z Grójca do ośrodka.
Awatar użytkownika
Monia Monika
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Bardzo serdecznie dziękuje za podpowiedzi szczególnie Dzia_dkowi i za czas poświęcony😊 to mój pierwszy wyjazd w życiu 🫢 widać ze są jeszcze dobrzy ludzie 😊 miłego dnia
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej, napisałem priv do Ciebie. Pozdrawiam.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Halo, dziękuję się należy...
Awatar użytkownika
Monia Monika
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witam dziękuje bardzo p-siak za prywatna wiadomość … i za takie znajomosci … mam nadzieje ze doszła prywatna wiadomość … nie jestem jeszcze Super obyta na tym forum .. to moje pierwsze kroki jako sanitariusza … bardzo serdeczne dziękuje i pozdrawiam
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze nie doszła. Musisz mieć 5 postów. Napisz coś jeszcze w temacie, nawet kropkę, i przyjdzie.
PatMat
Na forum od: 12 gru 2023 15:58

Post autor: PatMat »

Witam, Pani Moniko dostała Pani namiar na mnie od Pana wyżej. Poproszę Panią o telefon, jeżeli jest Pani zainteresowana zabrać się moim transportem :) pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ