Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
usia112 pisze:Witam wszystkich,chciałam dowiedziec sie jak sie zalatwia wyjazd do sanatorium z zus-u,pracuje i lecze sie na kregoslup,ale nie mam zwolnienia lekarskiego.
Witam Usia112 Polecam Ci lekturę wpisów na temat który poruszyłaś,poczytaj a w razie jakiś dodatkowych pytań ,pisz w temacie który mieści się pod tym linkiem http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... =13&t=2269 ,są tam 33 strony na temat wyjazdów z ZUS i tam z pewnością otrzymasz więcej odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie
Mam pytanie ,czy jest możliwe by w obiekcie w którym kwateruje ZUS swoich kuracjuszy były jednak dopłaty ,z tytułu mieszkania w pokoju 1-osobowym? Czy ktoś sie spotkała z taką sytuacją? Poproszę o informację.
A wiecie może czy jest możliwe aby ZUS uwzględnił zaświadczenie lekarza specjalisty o chorobie współistniejącej i w związku z tym przydzielił pokój 1-osobowy?
Ostatnio zmieniony 03 lut 2014 19:47 przez Asik, łącznie zmieniany 1 raz.