Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja mam aktualnie nr w kolejce 10800 i bardzo się boję że dostanę sanatorium od 01 kwietnia a wtedy mój syn z rodziną będą u mnie dwa tygodnie ( przylatują z zagranicy ) . Rozumiem że w tej sytuacji nic nie będę mogła zrobić tylko wypadnę na koniec kolejki ?
Moja rada jest taka ze prosze zadzwonic do NFZ i przedstawic sytuacje , ja mialem podobna sytuacje , wiec pani mnie sie zapytala jaki termin by mi odpowiadal , wiec jej przedstawilem i udalo sie , zycze powodzenia !
Witam forumowiczów. Dziś przydział razem z żoną - SANATORIUM NAD KRYNICZANKĄ KRYNICA-ZDRÓJ od 12 marca, rano mialem nr 1480, pozdrawiam wszystkich, oczekiwanie 11 miesięcy.
Wniosek skladany w marcu 2023 informacja o przydziale grudzień pozdrawiam wszystkich oczekujących mam nadzieję że będziecie bardziej zadowoleni z przydziału niż my