Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Rok po zakończeniu kuracji będzie 23.08.2024. więc na koniec sierpnia poproszę panią doktor o wysłanie wniosku wyjechać mogę po 1,5 roku czyli z końcem lutego 2025 . Pozdrawiam
Berbla65 to mamy przybliżony czas .....córka i ja wróciłyśmy z sanatorium 18.08.2023 a więc po 20.08.2024 idziemy do naszej pani doktor i wysyłamy wnioski a więc w okresie wiosennym może być wyjazd
Witam . Ja wróciłem z , Sanatorium w dniu 3.08.2023 roku . Owszem już od dnia 5.08.2024 roku , mogę już składać nowy wniosek , do Sanatorium . Ale wolę poczekać ten okres kadencji , czyli tych , 18 miesięcy lub dłużej . I dopiero planuję , nowy wniosek , do Sanatorium złożyć gdzieś , pod koniec Kwietnia 2025 roku . I sądzę ze gdzieś pod , koniec Maja 2025 roku będę mógł już , od razu skorzystać z tak zwanych zwrotów do Sanatorium . Pozdrawiam .