Kołobrzeg Etna - Weneda
Re: Kołobrzeg Etna - Weneda
Mam nadzieje ze pogoda dopisze no i że troszkę odpocznę.
Pozdrawiam Aga
Gimnastyka indywidualna codziennie
Okłady borowinowe x10
Wirówki x16
Kąpiel z hydromasażem x 10
Masaż ręczny x 10
Ultradźwięki x 10
Laser x 10
Pani Doktor była miła i dopasowała mi dobrze zabiegi .Powiedziałam czego nie mogę brać i nie było sprawy.Masaż ręczny dostawały tylko osoby które miały ze sobą rezonans.Ogólnie nie narzekam na pobyt.Śniadania i kolacje bardzo monotonne za to obiady ok.Każdy sam musi ocenić ośrodek.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Witaj,też mam skierowanie na kwiecień.Jadę bez obaw ,obym tylko basen dostał to już będę zadowolony,reszta mniej ważna.Byłem w Kołobrzegu rok temu zimą,było świetnie.Ostre przebieżki z kijkami brzegiem morza do Arki, każdemu przywrócą zdrowie.Poz.drawiam ,do zobaczenia.aga76 pisze:Dzięki Monte za odpowiedz już będę wiedziała na co się nastawić i o jakie zabiegi walczyć.
Mam nadzieje ze pogoda dopisze no i że troszkę odpocznę.
Pozdrawiam Aga
A którego kwietnia wybierasz się do kołobrzegu??
Jedziesz do Wenedy??
Ja mam nadzieję że dostanę dość dużo zabiegów tylko muszę troche o nie powalczyć..
Pozdrawiam..
To fajnie, że ktoś z tego forum jedzie w tym terminie do Wenedy, z moich wyliczeń ostatni dzień turnusu wypadałby na 4 maja wieć wychodzi na to że, możemy tam spędzić całą majówkę, mam nadzieje że z zabiegów odpadną nam tylko 1 i 3 maja więc nie było by tak żle.
A co do stania w kolejce to nieuniknione cały dzień przyjazdu będzie poświęcony do stania w kolejce najpierw do recepcji a później do lekarza i może dopiero to wszystko zakończyć się wieczorem. Ale nie ma co gdybać jak pojedziemy to się przekonamy, chociaż ja już nastawiam się na stanie w kolejce przynajmniej przez pół dnia. Swój przyjazd planuję około południa więc zobaczymy jak to wszystko się bedzie rozkręcać.
Pozdrawiam Aga
-
forumowicz
Witaj zenzen pisze:Witaj ,aga.Turnus zaczyna się od 10.04 powinien trwac chyba do03 05. ale w związku z tymi świętami majowymi chyba nam skrócą.Sporo dni zabiegowych przepadnie,szkoda by było.Czytałem że bardzo wolno pracuje recepcja w dniu rozpoczęcia turnusów,przyjadę wczesnym rankiem przed przyjazdem pociągów dalekobieżnych,szkoda dnia na stanie pod recepcją.Pozdrawiam serdecznie.
kruszynka