Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj . Twój temat zostanie przeniesiony do wyjazdów .(działu)w przyszłości tam go szukaj bo nie jestem pewien czy stanie się to przed Nowym Rokiem
Udanego pobytu ,pozdrawiam
Forum podzielone jest na odpowiednie działy i tam trzeba pisać
Witam. Ja też mam turnus na 27 stycznia. Naczytalam się opini o tym sanatorium i sama nie wiem co mam myśleć. Mam nadzieję, że nie bedzie tak źle. Byl już ktoś z Was w tym sanatorium?