ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cieszę się, że Ci się udał czy jeszcze udaje ;) .
Z plastyki miałem trójkę, to nie wiem jak ten malunek by wyglądał :lol: ..... może lepiej rysunek techniczny, była czwórka :P .
Może by i Iris użyczyła, tylko jak Ty będziesz fruwać, to ja ją będę musiał nosić na rękach :lol: ..... chyba, że chcesz na odwrót ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ależ ty nie wierzysz w siebie. :shock: To, że komuś nie podobały się twoje prace, nie znaczy, że nie masz talentu. Nie ma co się sugerować szkolnymi ocenami. Wiem co mówię. ;) Poprostu nauczyciel nie dostrzegł w twoich pracach głębi, twojego zaangażowania i nowatorskiego podejścia do tematu. :D

Tam zaraz byś chciał na rękach nosić piękną boginię. :twisted: Urlop sobie zrobi, każdemu należy się wypoczynek po ciężkiej pracy. Może do sanatorium wyjedzie? :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No to ładnie mnie oceniłaś ;) ..... a jeszcze lepiej moich nauczycieli :lol: .
Jak jej sanatorium po wiekach trudów posłannictwa załatwisz, to możemy pofruwać na fantastycznych skrzydłach...... lub skrzydłach fantazji ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No rzesz... :evil: To ja cię próbuję dowartościować, że jesteś i byłeś, kreatywny, nowatorski, zaangażowany i przez to nie została twoja twórczość właściwie odebrana i oceniona, a tobie nie pasi? :shock: :?
To już się nie odzywam, myśl sobie o sobie jak chcesz, ja umywam łapki. :oops: :P
I skrzydłami się też nie będę dzielić, a fantazjami tym bardziej. :oops: :P ;) Foch! :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No wiesz , ja nie żyję dla poklasku czy aplauzu i fleszy :oops: , ale podziękuję Ci za dowartościowanie..... zwłaszcza , że robisz to w ciemno ;) :lol: .
Dobrze dobrze, daj łapki, to Ci pomogę umyć i nie fochuj, bo chyba lepiej we dwójkę fantazjować niż samemu ;) :) ..... Aniołku :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A ja to klakier, albo paparuch, żeby klaskać i strzelać foty? :evil: :oops: :lol:
Podziękowania przyjmuję, ale za resztę podziękuję. Umyłam się sama, to i sama pofantazjuję. :P :D
Może tym aniołkiem, byś mnie rozśmieszył i udobruchał, ale... tak mnie nazywała (i to na poważnie, dasz wiarę :shock: ) jedna, bardzo ważna dla mnie osoba, za którą bardzo tęsknię. :cry: Także przykro mi, ale strzeliłeś kulą w płot. :lol:
Dobrej nocy, pięknych fantazji sennych, pamiętanych o poranku. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Hexe o poranku :) , nie podejrzewam Cię o klakierstwo, ale o dobre serduszko, które mnie wspiera, dlatego nazwałem Cię Aniołkiem :D :kwiat: ....... na strzelnicy byłem wieki temu :P .
No cóż, jak wolisz sama, to możemy tylko solo pofantazjować ;) :lol: .
Dziękuję za..... takie fantazje :P . Dobrze, że prawie już nie pamiętam, ale jedno mi utkwiło i podejrzewam dlaczego tak mnie nogi bolą...... kojarzą mi się Węgry :roll: .
Słoneczny dzionek się u mnie zapowiada i tego Ci życzę z przyjemnie spędzonym :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To żeśmy się dogaaaadali. :lol: Dobrze, że nie brak nam poczucia humoru, to się z tego tylko pośmiać można. :lol: :lol:

Końcówka mojego dzisiejszego snu, bo wcześniejsze klatki to tak trochę przez mgłę pamiętam :? :
Jestem w pracy i tam nie wiedzieć skąd, bo ani w zoo (choć bywa podobnie :lol: ), ani w lesie nie pracuję, znalazłam bardzo dziwne, małe, słabiutkie zwierzątko :o . Ni to foczka (ale za małe na fokę), ni to wydra, *uj wie co. :P Najlepszy miało ogon, bo składający się z trzech cieniutkich sznureczków na końcach z frędzelkami jak u czapki (co to się w mojej głowie lęgnie :mrgreen: ). Poszłam to biedactwo najpierw umyć, bo w błocie całe. Jak już w reczniku i moich ramionach się ogrzało, to tak się ożywiło, że zaczęło mnie po "pysku" lizać, ledwo oderwałam ten jęzor od mojej twarzy. Zdążyłam tylko pomyśleć: co to jest za gatunek? Czym go można nakarmić? Gdzie szukać pomocy? I w tym momencie się obudziłam, bo się okazało, że to moja sunia się domaga wypuszczenia z domu i to jej jęzor mnie lizał. :lol:

Tobie też miłego. :kwiat:
Z domowych prac obrobiona, ale dużo pracy w papierach elektronicznych czeka. :roll:
Ale na spacerek pójdę póki bajkowa zima trwa. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To tak jak z malunkami :lol: .
:lol: :lol: :lol: i jak w Twoich snach, sny wiążą się z jawą..... a z moimi, to nawet Freud by się zamotał :P :lol: .
Dobrze, że elektroniczne, bo pewnie byś się nadźwigała i przyroda ucierpiała :roll: . Wykorzystuj, bo w przyszłym tygodniu zapowiadają nawet do +12 C.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie oglądam dokument na moim ulubionym programie "Jak rozmawia ze sobą ciało". Wiesz, że nasz kościec codziennie jest przebudowywany i wymieniany co pięć lat :o .
Twórcy dokumentu zapraszają na niezwykłą podróż w głąb ludzkiego organizmu.
Do niedawna obowiązywał pogląd, że to mózg, niczym wieża kontrolna, steruje całym ciałem człowieka. Badania wykazały jednak, że również inne narządy intensywnie komunikują się między sobą, przekazując informacje i impulsy do działania. Autorzy dokumentu pokazują te skomplikowane procesy w przystępny i frapujący sposób, posługując się m.in. animacjami komputerowymi.
Francuska produkcja z 2020 roku, można obejrzeć za free.
ODPOWIEDZ