Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Możemy jak najbardziej przejść, ale ja bym tego nie nazwał macanką, nie mylić z maczanką zwłaszcza krakowską ...... wolę pieszczoty i nie opieraj się, ależ nie opieraj .
Przecież strusie wielu używa, ale cieszę się, że naturę w całej rozciągłości uznajesz ..... nawet moją ułomną .
Zależy czym się ją poprawia . Jak w większości spraw są zwolennicy, jak i przeciwnicy. A moim skromnym zdaniem, prawie każda kobieta będzie poprawiała. Delikatna poprawa chyba nikomu nie zaszkodziła..... prócz alergikom . A propos katastrofy...... zaczeska na wietrze , no i wydymane usta . To takie na pierwszy rzut oka.
Nie bój się, mam dwie rence, to na którąś złapię..... chyba . Najwyżej razem upadniemy...... na albo do upadłego