Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej forumowicze, jadę do Biaweny, czy nie orientujecie się może przypadkiem jak wygląda tam sprawa parkowania samochodu, jakie ceny i czy są takie możliwości jak w Krynicy - kupić bilety w UM, które kosztują 1/3 opłaty przy ośrodku sanatoryjnym? Zna ktoś ten temat?? Bardzo proszę o info I pozdrawiam serdecznie Wszystkich Forumowiczów...
Przy Biawenie jest parking. Moje wiadomości są sprzed kilku lat. Wtedy płaciłem 4 zł/doba. Teraz może być inaczej - wiadomo inflacja. Zadzwoń, będziesz miała świeżą wiadomośc.
W Wysowej nie ma strefy płatnego parkowania, to mała wioska.
Można próbować pod kościołem lub przy Parku Wodnym. Ja bym się nie odważył, bo to na odludziu i stosunkowo daleko od Biaweny.
Spójrz na mapę z widokiem satelitarnym, to będziesz miała pojęcie jak to wygląda.
Miejsc dla Niepełnosprawnych kilka(za darmo) ,parking spory (przynajmniej był taki) raczej nie było problemu z zaparkowaniem . od strony wejscia do budynku po prawej stronie i z tyłu parkowano.
ewlinka7 pisze: 10 lut 2024 09:37
Hej forumowicze, jadę do Biaweny, czy nie orientujecie się może przypadkiem jak wygląda tam sprawa parkowania samochodu, jakie ceny i czy są takie możliwości jak w Krynicy - kupić bilety w UM, które kosztują 1/3 opłaty przy ośrodku sanatoryjnym? Zna ktoś ten temat?? Bardzo proszę o info I pozdrawiam serdecznie Wszystkich Forumowiczów...
Masz na PW wyczerpującą odp. dotyczącą całego pobytu na ORO