Lalka Cieplice Zdrój
Lalka Cieplice Zdrój
- pitt53
- Pomocny Kuracjusz
- Na forum od: 28 mar 2016 15:51
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
Re: Lalka Cieplice Zdrój
- Mark52
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 24 maja 2022 14:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Dokładnie tak jest, od biedy można w szlafroku przejść Po za tym Cieplice są zajefajne, jest gdzie pospacerować, zabawić się i odpocząć.Nie jest wcale tak źle tak naprawdę Dom Zdrojowy jest zaraz po drugiej stronie jakbyś przeszedł przez pasy
Podpowiedzcie proszę,bo nie mogę się tam dodzwonić.
Pozdrawiam odpowiadających
Po luksusach jakie mnie spotkały w Verano w Kołobrzegu (morze, plaża,krzyk mew,śniadanie o 9:00 i jednoosobowy pokój z balkonem,telewizorem,lodówką i szerokim łożem)już chyba wszędzie będę rozczarowana Jestem nocnym markiem(patrz godz. wpisu)i nie wiem jak to będzie z lokatorką w pokoju.Obym trafiła na jakąś fajną babkę żebyśmy się dogadały.niestety w lalce nie ma jedynek ale są np.3 o zgrozo!Nie wyobrażam sobie mieszkać w takiej ciasnocie przez trzy tygodnie.No cóż ,homo sapiens potrafi w krótkim czasie dostosować się do każdych warunków Mam nadzieję że zabiegi będą w porządku i się trochę podleczę.Nadal nie mogę się do "Lalki"dodzwonić
Dobrych snów życzę i do następnego wpisu.
- Mark52
- Super Kuracjusz
- Na forum od: 24 maja 2022 14:24
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Na jaki nr dzwonisz? Może spróbuj na ten (75) 755 25 57. Nie wiem dokładnie, ale samo przyjęcie może być w głównym budynku Domu Zdrojowego, ale nie wiem tego na 100 %, co do zakwaterowania być może sama będziesz miała okazję sobie wybrać kogoś do pokoju gdy Będziesz oczekiwać na pokój, (kwestia na którą godzinę dojedziesz), czym wcześniej tym większa szansa na lepszy pokój, zabiegi, bo możesz dostać picie wody jako jeden zabieg Polecam ćwiczenia w basenie. W Zdrojowym są też pokoje 4 osobowe dla pocieszenia i powiem Ci że byłem zaskoczony jak kobiety sobie radziły co prawda łazienka była wielkości pokoju dwuosobowego, ale po mimo to dawały radę, dogadywały się Wiesz że z Jeleniej Góry do Cieplic trzeba dojechać ok 10 km, ale są autobusy. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz śmiało tu albo w prywatnych wiadomościach.Nadal nie mogę się do "Lalki"dodzwonić
Ja dotrę ok 15 to chyba tak w sam raz .Lekarz chyba w ten dzień przyjmuje do późna?
W domu jeszcze ogarnąć podlać kwiatki i można jechać .