Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam.
Zwracam się z prośbą o opinie do jakiego sanatorium poszpitalnego w ramach NFZ warto pojechać. Liczę na to ,że znajdą się tutaj osoby ,które z takiej rehabilitacji korzystały i polecą mi jakiś dobry ośrodek .Z tego co wiem niestety nie każde sanatorium może taką rehabilitację realizować. Z góry dziękuję za wszelkie informacje. Pozdrawiam
Jola, a co to jest według Ciebie sanatorium poszpitalne? Nie ma takiej formy leczenia, a polecić można coś, jak przynajmniej profil jest wiadomy. Każdy oddział NFZ wysyła na leczenie szpitalnej różne miejsca.
Witam. Może źle określiłam -rehabilitacja poszpitalna. Z tego co się dowiedziałam musi to być sanatorium ,które ma w swojej ofercie leczenie poszpitalne a nie wszystkie mają.
Tak właśnie jest nie każde ma, a przydział do jakiego jest się przydzielony zależy od schorzenia .Ja po operacji nerwów w ręce byłam w Cieplicach gorąco polecam,a teraz po kolejnej operacji jadę do Lądka Zdrój.
Cześć!
Rozumiem, że poszukujesz informacji na temat sanatoriów poszpitalnych w ramach NFZ, które oferują skuteczną rehabilitację. To zawsze ważne, aby znaleźć odpowiedni ośrodek, który spełni Twoje potrzeby. Polecam uzdrowisko w Konstancinie