Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A tam od razu milczeli ...... a czy wzdychanie jest mową ? . Na pewno poszeptalibyśmy .
Dziękuję , po pierwsze ja jestem zdrowy, po drugie Ty idziesz do pracy, po trzecie już się przyzwyczaiłem, a po czwarte...... to chodź potowarzyszysz .
po pierwsze ja jestem zdrowy, po drugie Ty idziesz do pracy, po trzecie już się przyzwyczaiłem, a po czwarte...... to chodź potowarzyszysz .
Po pierwsze nie czuję się chora, najwyżej u progu, ale nie wpuszczam jej dalej. Po drugie jedni do pracy chodzą, a za innymi praca chodzi, ale co to za różnica, każdy pracuje. Po trzecie, ja też. Po czwarte, bardzo chętnie.