Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
U mnie 2 stopnie i brak słońca.
Smerfetko ja w piątek już kończę swoją rehabilitację, mam nadzieję że będą efekty zabiegów.
Ysy szczęśliwej podróży i super pobytu w Maszynie, pięknej pogody na spacery no i oczywiście fajnego towarzystwa
Miłego dnia
Dzień dobry
Słoneczny i chłodny dzień się zapowiada jak to w marcu lubię ten miesiąc zwiastuje wiosnę
Ysy komu w drogę temu czas Muszyna czeka szerokiej drogi...
Kawa ktoś chętny zapraszam
Ysolek w trasie , Grażynka na szlaku , Alutka , kończ jutro zabiegi , wszak jutro duże świeto Smerfetka już tylko wspomina , Marzenka milczy , Atinka , Martinka i Zbyszek kawkę od rana popijają