Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej !
Ostatnio mam trochę problemów z oddychaniem, czuję się trochę duszno i chciałbym dowiedzieć się więcej na ten temat. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, jakie mogą być przyczyny takich problemów? Może macie jakieś sprawdzone sposoby na poprawę oddychania?
Z góry dzięki za pomoc!
Pozdrawiam, Mateusz [link]
Ostatnio zmieniony 19 mar 2024 22:32 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto link
Przeczytałem Twoje zapytania które napisałeś prawie w tym samym czasie.
Moja rada, udaj się do fachowca, bo nawet gdyby tutaj był lekarz, to na podstawie tych pytań nie udzieli Ci sensownej odpowiedzi.
Nie znam Cię, ale pierwsze wrażenie jakie mi przyszło do głowy to hipochondryk.
Przepraszam, ale tak mi wyszło.
Moim zdaniem od lekarza zaraz zostaniesz wysłany na echo serca i też konieczna będzie spirometria w celu sprawdzenia wydolności płuc, a nie wspomnę o RTG płuc.
Mam też tak, ale rozpoznana jest u nie astma oskrzelowa.